Kozlu’nun ve Volkan Hocanın yeri ayrı

 

Kozlu’nun transfer gündeminde yer alan tecrübeli futbolcu Uğur Aydın, görüşlerini belirtti.  Kozlu ile temasta olduklarını doğrulayan Aydın, “Şuan Beyoğlu Yeniçarşıspor’un futbolcusuyum. Ama Kozlu’nu ve Volkan hocanın yeri bende ayrı” diyerek Kozlu Belediyespor’a göz kırptı.

 

**************

Kozlu Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında, eski futbolcusu Uğur Aydın’ı transfer listesine aldı. 23 Aralık tarihinde “KOZLU’DAN 3’LÜ KOMBO” başlığıyla duyurduğumuz ve  yeşil-beyazlı camiada büyük heyecan uyandıran haberin ardından, Kozlu’nun transfer etmek istediği tecrübeli futbolcu  Uğur Aydın, bu iddiayı doğruladı. Yeşil-beyazlı takımın kendisiyle ilgilendiğini söyleyen Uğur Aydın, arkadaşımız Eren Arslanyılmaz’a transferi hakkında konuştu.

“EVET GÖRÜŞTÜK”

Kozlu Belediyespor ile görüştüğünü söyleyen Uğur Aydın, “Şuan için resmi bir durum yok. Zaten Beyoğlu Yeniçarşıspor’un futbolcusuyum. Burada liglerin bitmesine 2 hafta kaldı. Ama şunu söyleyeyim; Kozlu Belediyepsor’un ve Volkan hocanı yeri bende ayrı.  Ligimiz devam ettiği için net bir durum yok” şeklinde açıklama yaptı.

Eren ARSLANYILMAZ