KOZLU’NUN YILDIZI SÜPER LİGE İMZA ATTI

Kozlu Taşkömürüspor’un 16 yaşında ki genç yeteneği Akın Doğru, Süper Lig ekibi Beşiktaş’a transfer oldu… Doğru, bugün Beşiktaş’ın Fulya'da bulunan altyapı tesislerine giderek resmi sözleşmeyi imzaladı

Zonguldak’ın önemli altyapı kulüplerinden Kozlu Taşkömürüspor, antrenörler Abdulkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz yönetiminde Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmaya devam ediyor.

Kozlu Taşkömürürspor altyapısında yetişen ve Süper Lig ekibi Alanyaspor alt yaş kategorilerinde tecrübe edinen 16 yaşında ki genç yetenek Akın Doğru Süper Lig ekibi Beşiktaş’a transfer oldu… Siyah beyazlı ekibin altyapı antrenörleri tarafından uzun zamandır takip altında olan ve beğenilen genç yetenek Akın Doğru, Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın Fulya tesislerine davet edildi.  Genç yetenek Akın Doğru, Kozlu Taşkömürürspor, altyapı antrenörleri Turgay Yavuz ve Abdulkadir Kalyoncu ile birlikte Beşiktaş’ın Fulya tesislerine gitti.  Yapılan görüşmeler sonucunda, genç oyuncu Akın Doğru, resmi sözleşmeyi imzalayarak, yeni sezonda siyah beyazlı forma ile alt yaş kategorilerinde forma giyecek.  Fulya tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Beşiktaş’ın efsane oyuncusu ve altyapı koordinatörü Sead Halilagic, altyapı sorumlusu Caner Kaya ve Kozlu Taşkömürürspor’un altyapı antrenörleri Abdulkadir Kalyoncu ve Turgay Yavuz katıldı.

‘’Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta A takıma kadar yükselecek bir oyuncu‘’

Kozlu Taşkömürürspor, altyapı antrenörü Abdulkadir Kalyoncu, genç oyuncu Akın Doğru’yu Beşiktaş’a kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, ‘’ Akın gerçekten iyi bir oyuncu. Bir çok takımda talip oldu. Bizler onun geleceği için en doğru kararın Süper Lig ekibi Beşiktaş olduğuna karar verdik. İnşallah orada kendini daha da geliştirerek A takıma kadar yükselecektir. Hedefimiz Akın gibi oyuncuları Türk futboluna kazandırmak. Bizler Türk futboluna katkı vermek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bizlere destek verem herkese teşekkür ediyoruz’’dedi.

Emre Can BAYRAM