Kozlu Belediyespor, devre arası transfer sezonunda ilk transferini orta sahaya yaptı 

KOZLUSPOR’DAN

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Kozlu Belediyespor, ilk transfer bombasını patlattı… Yeşil-beyazlı takım, İstanbul Süper Amatör Lig takımı Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan Mustafa Arıkan ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu dün takımla ilk idmanına çıktı.

******************* 

Kozlu Belediyespor,  transfer çalışmalarında ilk somut adımını attı. Devrenin sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlı takım, ilk transferini gerçekleştirdi.  Kozlu Belediyespor, İstanbul Süper Amatör Lig takımı Beyoğlu Yeniçarşıspor’dan Mustafa Arıkan’ın kadrosuna kattı.

Kötü bir ilk yarı geçiren Kozlu Belediyespor, ikinci yarıya sil baştan başlamak için transferde yoğun bir mesai harcıyor. İlk yarıda kadrodan çoğu futbolcu ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı takım, teknik direktör Volkan Yayın’ın raporu doğrultusunda transferde gaza bastı. Daha fazla vakit kaybetmeden ikinci yarının kadrosunu oluşturmak isteyen Kozlu Belediyespor,  bir futbolcu ile anlaşma sağladı. Volkan Yayın’ın transfer listesinde yer alan Beyoğlu Yeniçarşıspor’un futbolcusu Mustafa Arıkan ile anlaşan Kozlu Belediyepsor, 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu idmanlara çıkardı. Mustafa Arıkan dün, takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

12 FARKLI TAKIMDA OYNADI

 2004 yılında Yedi Eylül İdmanyurduspor ile futbola başlayan Mustafa Arıkan  13 yıllık kariyerinde 12 farklı takımda forma giydi.  Bölgesel Amatör Lig’de deneyimi bulunan 26 yaşındaki futbolcu son olarak İstanbul Süper Amatör Lig takımı Beyoğlu Yeniçarşıspor’da forma giydi.

52

Bölgesel Amatör Lig’de 52 maçta görev alan Mustafa Arıkan, bu maçlarda gol sevinci yaşayamadı