KOZLU’YA SU SPORLARI MERKEZİ YAPILACAK

Zonguldak yeni bir spor tesisi kazanacak.  Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanarak  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunulan Su Sporları Merkezi projesi, çok sayıda proje arasından 3’üncü oldu ve  580.763,61 TL destek almaya hak kazandı. Zonguldak’ta bir ilk olacak bu tesisin projesi 2017 yılı içinde   Kozlu’da hayata geçecek.

 *****************
Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, kente yeni bir spor tesisi kazandırmak adına somut bir adım attı. Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve ekibinin çalışmaları sonucunda hazırlanan Su Sporları Merkezi projesi,  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına sunuldu.  Zonguldak’ta olmayan ve eksikliği hissedilen Su Sporları Merkezi’nin projesi,  3 ilden 55 projenin sunulduğu  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 3’üncü seçildi.  829.662,3 TL bütçeli proje,  bu başarıyla BAKKA’dan  580.763,61 TL destek almaya hak kazandı.

 BAKKA’nın desteğiyle  hayata geçecek proje Kozlu’ya yapılacak.  Projenin 2017 yılı içerisinde hayata geçmesi bekleniyor.

“DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

BAKKA destekli Su Sporları Merkezi Projesinin kabul edildiğini söyleyen Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, destek olan herkese teşekkür etti.  Projenin Kozlu Sahiline yapılacağını söyleyen Karayılmaz, “Uzun çalışmalarımız sonucunda projemiz 3’üncü oldu. Zonguldak’a hayırlı olsun. Proje konusunda desteklerini esirgemeyen Valimiz Ali Kaban’a, çizim aşamasında  yardımcı olan Zafer Yurtsevenyener’e yazım aşamasında  ise  yardımcı olan İlhami Cem Mocan,  Serkan Erişoğlu,  Bilge Kılıç ve mühendisimiz Gökhan Söylemez’e sonsuz teşekkür ediyorum. İlimize yeniden  hayırlı olmasını dilerim” dedi. Eren ARSLANYILMAZ