Kozlu’nun sportif direktörü Yüksel Açıkgöz, Ankara’dan camiaya önemli mesajlar gönderdi

Bölgesel Amatör Lig’e 4 sezon aradan sonra veda eden, yeni sezonda Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Kozlu Belediyespor’da sportif direktörlük görevine getirilen  Yüksel Açıkgöz, takımın hedefleri hakkında arkadaşımız Eren Arslanyılmaz’a konuştu. Ankaralı İşadamı Fatih Cubralı’nın sponsor desteğiyle birlikte önceki günlerde transferde adete şov yapan ve 17 futbolcu ile resmi sözleşme imzalayan yeşil-beyazlı kulübün sportif direktörü Yüksel Açıkgöz takımın hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
“PAZARTESİ-SALI GÜNÜ SON RÖTUŞLARI YAPACAĞIZ”
Ankaralı hoca, yaptıkları transferlerle transferi kapattıklarını söyleyerek, “Kadromuza 17 oyuncu transfer ettik. Şimdilik transfer gözükmüyor. Pazartesi ve Salı günü tekrardan Kozlu’ya gelecek ve devam eden seçmelerde takıma son rötuşları yapacağız. Benim her zamanki düşüncem ketteki gençleri takıma kazandırmaktı. Bu transferleri ilçede ki oyuncu potansiyelinin yeterli olmadığını düşünerek gerçekleştirdik” dedi.
“UZUN VADELİ BİR PLANLAMA YAPTIK”
Yönetim Kurulu ile yapılan görüşmelerde uzun vadeli bir planlama yaptıklarını söyleyen Açıkgöz, “Kısa süre önce Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve yönetim kurulu ile bir toplantı yaptık. 3 yıllık bir planlama düşünüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımıza başladık. A takım düzeyinde nasıl çalışıyorsak altyapıda da çalışmalarımızı yapacağız. Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig ve 3’üncü ligi hedefliyoruz” dedi.

Açıkgöz son olarak, 10 Ağustos’ta yeni sezon çalışmalarına başlayacaklarını ve kentteki çalışmaların ardından kampa gideceklerini söyledi.

Eren ARSLANYILMAZ