Polisgücüspor, 8 maçlık galibiyet özlemine son verdiği gibi, kümede kalma adına önemli bir galibiyet aldı


KRİTİK GALİBİYET

Polisgücüspor’dan kritik galibiyet… Kümede kalma mücadelesi veren Polisgücüspor, Çaycuma deplasmanında altın değerinde 3 puan aldı. Erdal ve İhsan’ın golleriyle kazanan kırmızı-beyazlılar, ligde kalma adına umutlarını yeşertti.

 ************

Süper Amatör Lig’de zor günler geçiren ve kümede kalma hesapları yapan Polisgücüspor,  zorlu Çaycuma deplasmanında kazanmasını bildi. 16’ıncı haftaya 10 puanla 11’inci sırada giren Polisgücüspor, Çaycumaspor’u 2-1 yenerek, altın değerinde 3 puanın sahibi oldu. Polisgücüspor, bu galibiyetle rahat bir nefes alırken,  Çaycumaspor’u zor günler bekliyor.

ERDAL CEZA SAHASI DIŞINDAN AVLADI

Süper Amatör Ligin 16’ıncı haftasında Çaycumaspor, küme düşmeme mücadelesi veren Polisgücüspor’u konuk etti.  Cumartesi günü Çaycuma sahasında  oynanan karşılaşma kora kor mücadeleye sahne oldu.  İki takımının mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı maça Polisgücüspor  hırslı başladı. Konuk ekip Poliscücüspor, 14’üncü dakika da Erdal’ın ceza sahası dışında attığı müthiş füzesiyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik için yüklenen Çaycumaspor bir çok gol pozisyonu yakalasa da sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Polisgücüspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İHSAN FARKI 2’YE ÇIKARDI

İkinci yarıya aynı istek ve arzuyla başlayan Polisgücüspor, ikinci golü  bulmak için rakip kalede etkili oldu. Bu anlardan birinde sahneye çıkan İhsan, skoru 2-0 yaptı. 70’inci dakikada gelen golle rahatlayan konuk takım, 3’üncü golü ararken kalesinde golü gördü.

BUĞRA’NIN GOLÜ YETMEDİ

Çaycumaspor, kalesinde gördüğü 2’nci golün sadece 6 dakika sonrasında farkı bire indirdi. 76’da sahneye çıkan Buğra,  ceza sahası içinde 3 oyuncuyu geçerek kaleci Ergen’i avladı.(2-1) Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Polisgücüspor maçı 2-1 kazandı. Polis Gücüspor, Çaycumaspor galibiyetinin ardından puanını 13’e çıkarttı.

Emre Can BAYRAM

Oh be galibiyet varmış

En son galibiyetini 7’inci haftada oynanan Gökçebeyspor karşısında alan Polisgücüspor, o tarihten itibaren çıktığı 8 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Şeytanın bacağını Çaycuma’da kıran, Polisgücü, önemli bir galibiyet elde etti

Başkan Kantarcı tribünde

Karşılaşmayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tribünden takip etti.

Saha ve tribünler karıştı
Çaycumaspor’un, Polis Gücüspor’a 2-1 yenildiği karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından  sahada ufak bir arbede yaşandı.  Sonrasında ise Çaycumaspor taraftarları, Polisgücüspor oyuncularına küfür ederek saldırmaya çalışında polisin müdahalesiyle karşılaştı. Olaylar büyümden önlendi

TOPLU SONUÇLAR

Alaplı Belediye-Gökçebey: 1-0

Çaycumaspor-Polisgücüspor: 1-2

Bayatspor-Çaydeğirmeni Bld: 2-1

Akınspor-Kepez Çaylıoğlu:  1-2

Kozlu Belediye-İstasyon Gemiciler:  4-3

Kilimli Belediye-Gelikspor: 0-3


***8 maç sonra kazanmayı hatırladı

 

***Çaycuma’nın tek sayısı genç oyuncu Buğra’dan geldi

SAHA: Fener

HAKEMLER: Emrah Asil Büyük Yıldırım**, Erdinç Yaman**, Batuhan Günaydın**

ÇAYCUMASPOR: Cem**, Ahmet**, Buğra***, Çağlayan**, Tugay**, Okan**, Beytullah*(Dk.56 Caner**), Anıl**, Umutcan**, Fatih**(Dk.85 Onur), Muammer*

POLİSGÜCÜSPOR: Ergen**, Hamit**(Dk.72 Nurullah**), Taner**, Yunus**(Dk.89 Emrehan), İhsan***, Talat**, Cengiz***, Suat**, Onur**, Volkan**, Erdal**(Dk.46 Olcay*)

GOLLER: Dk. 14 Erdal, Dk.70 İhsan(Polis Gücüspor), Dk.76 Buğra(Çaycumaspor)