KÜÇÜK HOKEYCİLER FİNALE UÇTU

Zonguldak’ın ev sahipliğinde düzenlenen Okullar arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hokey Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları sona erdi… 3 gün süren müsabakaların ardından Kızlarda, Muğla Halk Eğitim Merkezi ve İstanbul Fatih Ortaokulu, Erkeklerde ise İstanbul Yusuf Ö. Ortaokulu ile Kocaeli Özel Körfezim Ortaokulu final bileti alan isimler oldu. 

Gençlik Spor Bakanlığı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Zonguldak ev sahipliğinde Fener sahasında düzenlenen Okullar arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hokey Türkiye Şampiyonası grup müsabakaları sona erdi. 3 gün süren şampiyona’da Erkeklerde, Alparslan Ortaokulu ile Kızlarda ise Yayla Ortaokulu ilimizi temsil etti. Erkeklerde gruptan çıkma şansı kalman Alparslan Ortaokulu son maçında Çanakkale 23 Eylül Ortaokulu 2-1 yendi.  Kızlarda ise Yayla Ortaokulu grubun son maçında Muğla Halk Eğitim Merkezine 2-0 yenilerek gruptan çıkma şansını kaybetti. Şampiyonanın sonunda katılan takımlara başarı belgesi ve madalya verildi. 

Zonguldaklı hoca şampiyona bileti aldı

Zonguldaklı eski milli hokey kalecisi 31 yaşında ki Ercan Tekin’in çalıştırmış olduğu İstanbul Yusuf Ö. Ortaokulu grubunu nağ mağlup tamamlayarak grup birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.  Zonguldaklı hocanın almış büyük başarı ise büyük takdir kazandı. 

Erkeklerde İstanbul ve Kocaeli finale yükseldi.

Erkeklerde oynanan maçların ardından İstanbul Yusuf Ö. Ortaokulu ile Kocaeli Özel Körfezim Ortaokulu Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

Kızlarda Muğla ve İstanbul finale çıktı

Kızlarda ise oynanan maçların ardından Muğla Halk Eğitim Merkezi ve İstanbul Fatih Ortaokulu Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonasına yükselme sevinci yaşadı.

Emre Can BAYRAM