4 yıldır Zonguldak Kömürspor’un gol yükünü çeken tecrübeli oyuncu Okan Eken, Keçiörengücüspor’a transferini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un golcü futbolcusu Okan Eken, kulübün menfaatleri doğrultusunda Keçiörengücüspor’a transfer olduğunu söyleyerek, Kömürspor’un da gereken transferleri yaparak hedeflediği yerlere geleceğini vurguladı.Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Okan Eken’in 2.Ligin en iyi santraforlarından olduğunu ve bunun üzüntüsünü ve sıkıntısını yaşayacaklarını söyledi.

‘’Okan’ı kaybetmenin üzüntüsünü ve sıkıntısını yaşayacağız’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, Okan’ı kaybetmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyerek, ‘’çok da fazla söylenecek bir şey yok hayırlısı olsun Okan için. Burada çok ciddi hizmetlerde bulundu. İnşallah bundan sonra gittiği yerlerde de öyle olur. Onun adına da bizim adımıza da hayırlı uğurlu olsun. Yapacak bir şey yok. Bunu konuşmaya da gerek yok. Bu ligin en iyi santraforu Okan Eken. Böyle bir oyuncuyu hangi hoca kaybetmek ister. Tabi ki bu sıkıntısını üzüntüsünü yaşayacağız. Ama dediğim gibi şartlar öyle gerektirdi. Okan hem oyunculuk olarak hem de maddi olarak bize katkıda bulundu. Biz onunla görüşmeye devam edeceğiz. Biz onunla ağabey kardeşiz’’dedi.  

‘’Kulübümüzün maddi açıdan rahatlaması için transfer oldum’’

Zonguldak Kömürspor’un golcü futbolcusu Okan Eken, kulübün menfaatleri doğrultusunda transfer olduğunu söyleyerek, ‘’Kulübümün menfaatleri doğrultusunda maddi açıdan rahatlaması açısında gitmek istedim. Taliplerim vardı. Hatay ve Keçiörenspor. Başta ilk olarak Hatayspor vardı. Sonra Keçiörenspor devreye girdi. Şuanda Keçiörengücüspor’la anlaşmış durumdayız. Transferimiz gerçekleşti. 2 taraf içinde hayırlısı olsun. 4 sene buraya hizmet ettim. Bunun için gurur duyuyorum. Zonguldakspor büyük bir camia herkes bunu n bilincinde. 2 şampiyonluk yaşadık burada. Çok güzel duygular bunlar. Ben buradan yöneticilere hocalara üzerimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’şeklinde konuştu.

‘’Hocalarıma ve oyuncu arkadaşlarıma sahip çıksınlar’’

Taraftara seslenen golcü futbolcu Okan Eken, ‘’Futbolcu arkadaşlarıma ve hocalarıma sahip çıkmalarını istiyorum. Çünkü çok zor şartlarda çalışıyoruz. İdman yapacak yerimiz yok sahamız yok. Tesisimiz belli. Kısıtlı imkanlarla çalışmaya çalıştık. Bu çocuklara sahip çıksınlar. Bu çocuklar para almadan da oynadı elinden gelenin fazlasını da yaptı. Onurlu bir ekibimiz var bizim. ‘’

‘’Kömürspor gereken transferleri yapacak’’

Zonguldak Kömürspor’un forvet oyuncusu Okan Eken, Kömürspor’un gereken takviyeleri yapacağını söyleyerek, ‘’Bu şekilde olması bence de daha hayırlı oldu. İki taraf için bence. Sonuçta Onur’da buraya çok büyük hizmetler sağladı. 4 sene de aynı şeyleri yaşadık. Burada bir kemik kadro var. Ben bu şekilde onların başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah gereken transferleri da yapacaklar. İnşallah daha iyi olacak’’dedi.

‘’Zonguldak Kömürspor zor bir grupta’’

Zonguldak Kömürspor’un zor bir grupta olduğunu ifade eden Eken, ‘’Bizim Zonguldakspor’un olduğu grup gerçekten güçlü bir grup. Bizim olduğumuz grupta çok ciddi paralar harcayan ve transfer yapan takımlar var. Bandırmaspor ve Sakaryaspor gibi. İkinci yarı ben takımımıza güveniyorum. Antalya kampına geçmeyi planlıyorum. Orda kamp çalışmalarına başlayacağım’’şeklinde konuştu. 

Emre Can BAYRAM