Zonguldak Kömürspor’un Külüp Başkanı Süleyman Caner, dün Elmas Tv’de Atilla Öksüz’ün Artı Eksi programına katılarak Kulübün A.Ş olup olmayacağı ve Kulübün halka açılıp açılmayacağı ile ilgili soruları yanıtladı.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Kömürspor’a büyük katkılar veren Çates Müdürü ve işadamı Musa Bahadır’ın, kulübün A.Ş olmasını istemediğini söyleyerek, gelecek sezon kulübün A.Ş olması için gereken düzenlemenin yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Caner, ayrıca kulübün halka açılması konusunda da gelecek sezon gerekenin yapılacağını söyledi.

‘’Kulübümüze katkılar veren kişiler A.Ş olayını istemediler’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, A.Ş olayını istemeyen kişilerin kulübe katkılar verdiklerini söyleyerek, ‘’ Kulübümüze büyük katkılar veren iki yöneticimiz A.Ş olayına sıcak bakmadığını ve böyle bir şey olursa bırakacaklarını söylediler. Bunlara değer veriyoruz çünkü biz kötü zamanımızda bu şirketler biz mazot alamazken 3 4 sene bu firma A takıma ve alt yapıya mazot verdi. Onun için onlara ayrı bir değer veriyorum. Benim çaresizim kaldığımda telefon açtığımda bu takıma destek verdiler. Onları kırmamak için A.Ş olayını iptal ettik’’dedi.

‘’A.Ş olayını gelecek sezona kaldırdık’’

 Zonguldak Kömürspor’un gelecek sezon A.Ş olacağını ifade eden Başkan Caner, ‘’Daha sonra değerlendirmek için erteledim. Ne oldu biz A.Ş olunca üyeliklerin çoğunu çoğaltacaktık. Onu artık bir sonra ki sezona bıraktık. Biz burada olursak eğer ilk yapılacak iş takımın A.Ş olması. Üyeliklerle ilgili de tekrar düzenlemesi yapılması  için gerekeni yapacağız. Biz hiç bir şeyden kaçmıyoruz. Ben buradan Zonguldak’ın yüzü gülsün diye uğraşıyorum. Başka bir gayemde yok’’dedi.

‘’A.Ş olmasını istemeyen kişiler Hacı Demir ve Erdoğan Demir değil’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, takımın A.Ş olmasını istemeyen kişilerin Erdoğan Demir ve Hacı Demir’in olmadığını söyleyerek, ‘’Takım A.Ş olmasını istemeyen kişiler Hacı Demir ve Erdoğan Demir değil. Bunlar Çates Müdürü ve Musa Bahadır Kardeşimizdi. O yüzden A.Ş olayı bir daha ki sezona bıraktık Bunlarla ilgili düzenlemeyi gelecek sezon yapacağız’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM