Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programına aldığı Kulüpler arası Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 31 Mayıs-4 Haziran tarihleri arasında İzmit’in ev sahipliğinde düzenlenecek. Grup elemelerini geçerek finallere katılmaya hak kazanan Özel İdarespor ile Zonguldak Belediyespor erkek masa tenisi takımı, Zonguldak’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek. Zonguldak’tan bu iki kulübün yanı sıra bayan sporcular ferdi olarak Şampiyonaya katılacak.

Özel İdare Yolspor Antrenörler Burçin Aygün ve Osman Yılmaz, Zonguldak Belediyespor ise Hilal Yamak ve Kudret Demirel yönetiminde İzmit’te yer alacak.

Ferdi olarak Yolspor’dan Dilara Özdemir, Betül Sema Akyüz, Zonguldak Belediyespor’dan ise İrem Temiz ve İrem Baştan Zonguldak’ı temsil edecek.

Zonguldak Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan, son yıllarda masa tenisinde Zonguldak’ın büyük bir ivme kazandığını bunu da Okullar ve Kulüpler bazında elde edilen başarılarla gösterdiklerini kaydetti.

Çakan, “Özellikle Kapuz’a yapılan Salon’la beraber sporcularımız daha iyi elverişli şartlarda imkanı bulmaya başladı. Bunun meyvelerini Türkiye’de katıldığımız birçok organizasyonda alıyoruz. Kulüpler düzeyinde Özel İdare Yolspor, Zonguldak Belediyespor’a ayrıca ferdi olarak İzmit’te yarışacak olan sporcularımıza başarılar diliyorum. “ dedi.