Zonguldak’ta 3 yıl önce faaliyete geçen ve alt yaş kategorilerinde 5 şampiyonluğu bulunan Sarayspor, son olarak kazandığı U16 şampiyonluğuyla müzesine 6’ncı kupasını götürmenin sevinci yaşıyor.

 

 

Bu şampiyonlukla birlikte U16 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanan sarı-kırmızılı takımda Antrenör Turan Altıntaş ile kaptan Berkay Ünlü, İşadamı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Tuncay Karakuş’u ziyaret ederek bu sevince ortak etti.

  Zonguldak U16 Ligi finalinde Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek hem Zonguldak şampiyonu olan hem de Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan Sarayspor, kazandıkları şampiyonluk kupasıyla İşadamı ve aynı zamanda sarı-kırmızılı takımın Kulüp Başkanı Tuncay Karakuş’u ziyaret etti. Antrenör Turan Altıntaş ve takım kaptanı Berkay Ünlü ziyarette Kulüp Başkanı Tuncay Karakuş’a şampiyonluk kupasını takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Altıntaş yaptığı açıklamada, U16 Liginde başaralı bir sezon geçirerek şampiyon olduklarını belirterek,  maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olan Başkanı Karakuş’a teşekkür etti.

Kurulduğu 2010 yılından itibaren mücadele ettiği alt yaş kategorilerinde 5 şampiyonluğu bulunan ve Zonguldak U16 Ligi finalinde Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yenerek şampiyon olan Sarayspor, müzedeki kupa sayısını 6’ya çıkardı.

Bu sezon U15 Ligi’nde Türkiye Şampiyonasına katılan, U14’de ise son maçta bu şansını kaybeden Sarayspor, U16’da başarılı maçlar çıkartarak Şampiyonluk kupasını kaldırmanın sevincini yaşıyor. Antrenörler Turan Altıntaş, Hakan Sağlam ve Şenol Demir yönetiminde disiplinli çalışarak Zonguldak’ın köklü kulüplerini geride bırakan Sarayspor elde ettiği başarılarının yanı sıra Türkiye’nin önemli kulüplerine kazandırdığı sporcularla dikkat çekiyor.

 

Eren ARSLANYILMAZ