Kadınlar Hokey Salon 1.Lig müsabakalarındaki başarısıyla gelecek sezon Süper Ligde mücadele etmeye hak kazanan Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, desteklerinden dolayı Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Cem Uzun, antrenör Köksal Kasım ve sporcular teşekkür ziyaretinde kupayı Karayılmaz’a takdim ederek başarıyı birlikte kutladı.

****************

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen  Kadınlar Hokey Salon 1.Lig müsabakalarında 2’ncilik kupasını alarak adını Süper Lige yazdıran  Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti.  Kulüp Başkanı Cem Uzun, Antrenör Köksal Kasım ve sporcular, ziyarette Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a  desteklerinden dolayı teşekkür ederek, başarıyı birlikte kutladı.

“SÜPER LİGDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”

Başarının 3 yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirten Antrenör Köksal Kasım, “2014 yılında  kulübü kurduğumuzda 10-12 yaş grubundan oluşuyordu.  Üst üste aldığımız şampiyonluklarla 3’üncü Lig’den en üst lig olan Süper Lige çıktık.  3 yıllık çalışmanın emeğini aldık.  Şimdi artık işimiz daha zor. Süper Ligdeyiz ve bu lig diğer liglere göre zor.  Burada tutunmak önemli.  Öncelikle ligde Kalıcı olmak istiyoruz.   Sonrasında planlarımız arasında şampiyonluk var. Bize destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a teşekkür ediyoruz izmetleriHiğz” dedi.

“MADDİ İMKANSIZLIKLAR ÇEKİYORUZ”

Maddi anlamda sıkıntılarla boğuştuklarını belirten  Zonguldak Gençlik Merkezi Gençlik ve  Spor Kulübü Başkanı Cem Uzun, “Her kulübün yaşadığı gibi bizim sorunumuzda maddi yönden. Bunun sıkıntısı içindeyiz.  Hal böyle olunca sadece bu yaş grubuyla ilgileniyoruz.  Gönül isterdi ki altyapı oluşturalım ve açık alanda da mücadele edelim.  Ekonomik  sorun nedeniyle altyapıya yatırım yapamıyoruz. Sponsor bulduğumuz takdirde, altyapı faaliyetleriyle ilgileneceğiz” dedi.

 “KISITLI İMKANLARA RAĞMEN ORTADA BÜYÜK BİR BAŞARI VAR”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, kısıtlı imkanlara rağmen Süper Lige yükselme başarısı gösterdiklerini söyleyerek, “Çok kısa bir sürede üstelik üst üste gelen başarılarla  en alt lige olan 3. Lig’den Süper Lig’e çıkmak kolay değil.  Bu başarıdan dolayı tüm herkesi kutluyorum. Mücadele edecekleri Süper Lig’de takımlar hem bütçeleri ile hem de kadroları ile mücadele ediyor. Oldukça zor bir lig.  İmkanların kısıtlı olduğunu biliyorum. Bu kısıtlı imkanlara rağmen ortada büyük bir başarı var.  Bu başarının devamı için  ve diğer illerdeki  imkanlara sahip olması için elimizden geleni yapacağız. Burada başkanı ve hocamızı kutlamak gerek.  Bu imkanlar dahilinde gençlerin spor yapmalarını sağladıkları için  başkanı ve antrenörü tebrik ediyorum. Ayrıca sporcuların milli takım seviyesine gelmelerini sağladılar” dedi. Emre Can BAYRAM