KUPADA GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Cahit Terzi, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçını ve Ziraat Türkiye kupasında ki hedeflerini değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, Bandırmanın zor bir deplasman olacağını söyleyerek, oradan galibiyetle döndükleri takdirde ligde farklı bir konuma geleceklerini söyledi. Terzi ayrıca Ziraat Türkiye kupasında gidebildikleri yere kadar gideceklerinin altını çizdi. 

‘’Kupada ki hedefimiz tur atlamak’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, kupada hedeflerinin tur atlamak olduğunu söyleyerek, ‘’Biz kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Hedefimiz tur atlamak. İlk önce Cuma günü çekilecek kurayı bir bekleyelim. İnşallah içerde kendi sahamızda oynarız. Gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi düşünüyoruz’’dedi. 

‘’Bandırma zor bir deplasman’’

Bandırmanın zor bir deplasman olacağını ifade eden Terzi, ‘’Zor bir deplasmana gideceğiz. Bandırma gerçekten iyi bir takım. Rakibimiz iyi bir takım kurdu imkanları olan bir kulüp. Biz bildiğiniz gibi kötü şartları olumlu hale çevirmeye çalışıyoruz. İnşallah oradan galibiyetle dönersek ligde güzel bir yere döneceğiz. Bütün amacımız oradan galibiyetle dönmek’’diye konuştu. 

‘’Taraftarın deplasmanda bizi yalnız bırakmaması gerek’’

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cahit Terzi, taraftarın deplasmanda kendilerini desteklemesi büyük bir silah olduğunu söyleyerek, ‘’ Şehrin her tarafı bir birine aynı. Futbolcu kesiminden yönetiminden teknik kadrodan taraftarlara kadar uzanan bir sıkıntı var. Bu sıkıntıyı zaten dile getirdim. Bu bizim çok üzüyor. Onların maça gelmesi bizi desteklemesi çok büyük bir silah. İnşallah taraftarlarımızın sıkıntıları giderilir ve maça gelerek bizleri desteklerler.’’

‘’Gereksiz sarı kartlara dikkat etmeliyiz’’

Sarı kartlar konusunda dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Terzi, ‘’Maç kora kora geçti. Mücadele etmeden kazanılmıyor. Sadece insanların yanıldığı bir nokta var. Bizim keyfi sarı kart görme durumumuz olmadı. Mücadele çerçevesinde görüldü. Bir de hakemin son dakikalarda gösterdiği sarı kartlar var. O da tuz biber oldu. Ama bu sarı kartlarda daha dikkatli olmamız gerekiyor. Kısıtlı bir kadromuz var’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM