Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor, bugün saat 13.00’da Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında Devrek İlçe Stadı’nda 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliğispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayarak maçın başlama saatini beklemeye başladı.
Hazırlıklar tamamlandı
Kırmızı lacivertli futbolcular, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda teknik adam Mustafa Dalcı yönetiminde dün yaptığı son taktik idmanı ile Darıca Gençlerbirliğispor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Süre olmayan oyuncular sahada olacak 

Mustafa Dalcı, ‘’Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında oynamayan oyuncularımız için iyi bir sınav olacak. Oynamayan tüm genç oyuncularımızı o maçta değerlendireceğiz. Onlarda sahaya çıkıp aslanlar gibi mücadele edecekler. O maçta da tur atlayıp, gidebileceğimiz yere kadar gidebilmeyi düşünüyoruz" dedi.

Sinan Ören 8 hafta sonra keleye geçecek 

Zonguldakspor’un takım kaptanı olan ve sakatlığı nedeniyle 8 haftadır forma giyemeyen Kaleci Sinan Ören, sakatlığı geçmesinin ardından teknik adam Mustafa Dalcı tarafından bugünkü Darıca Gençlerbirliği maçında takım kaptanı olarak sahada yerini alması bekleniyor.

İki takımında puanları aynı

Zonguldakspor, lig de oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 6 puanla 13. sırada yer alıyor. Daracı Gençlerbirliği ise oynadığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi ile 6 puana 14. Sırada yer alıyor.