KURUMLAR KOZLARINI PAYLAŞIYOR

Kozlu Kurumlar arası Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasının 3’üncüsü Kozlu Danışlar halı sahada dün başladı.

Turnuvanın başlama vuruşunu Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya yaptı. Danışlar hali sahanın ev sahipliğinde başlayan kurumlar arası halı saha turnuvasının ilk gününde birbirinden heyecanlı ve nefes kesen maçlara sahne oldu. 

A grubunda, Tıp Fakültesi Hastanesi, Sivriler ÇPL, Pazar Esnafı, Konakspor, B grubunda, MEB, Tıp Fakültesi Bilgi İşlem, İlçe Tarım, İncir Harmanı, C grubunda, TTK, Tıp Ameliyat, Esnaf Odası, Jandarma, D Grubunda ise, Kozlu Belediyesi, Tıp Yoğun Bakım, Veteran Esnaf, Sivriler Ş.E.A olmak üzere 16 takım katıldı. 

Başkan ve Kaymakam kozları paylaştı

Turnuvanın açılışı sırasında Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya arasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Kaymakamı Ahmet Karaya ı 3’er tane penaltı attı. Penaltı atışları 3-3 berabere bitti. Başkan Yılmaz'ın ve Kaymakam Karakaya'nın attığı penaltılar profesyonel futbolculara taş çıkardı.

Veteran Esnaf farklı kazandı

D grubunun ilk maçında Veteran Esnaf ile Sivriler Şehit Engin Aydın Danışlar Halı sahada karşı karşıya geldi. Gol düellosunun yaşandığı maçın sonunda gülen taraf VetaranEsnaf oldu. Veteran Esnaf Sivriler Şehit Engin Aydın’ı 10-5 gibi farklı bir skorla mağlup etti.  

Tıp, Kozlu Belediyesini yoğun bakıma aldı

D grubunun son maçında ise Kozlu Belediyesi ile Tıp Yoğun Bakım karşılaştı. Nefes kesen karşılaşmaya sahne olan maçta Tıp Yoğun Bakım, Kozlu Belediyesini 9-5 mağlup etti. 

Emre Can Bayram