Zonguldak Belediyespor’un 29 yaşında tecrübeli oyuncusu Cihan Lavas, Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor’a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Zonguldak Belediyespor forması altında gösterdiği başarılı performansla bütün kulüplerin radarına giren, 30 yaşında ki tecrübeli oyuncu Cihan Lavas, Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor’a anlaştı. 2011 Sezonunda Çaycumaspor forması giyen Cihan Lavas, 6 sene sonra tekrar yuvaya geri döndü. Tecrübeli oyuncunun tekrar yuvaya geri dönmesi Çaycumaspor camiasında büyük sevinç yarattı. Terakkispor altyapısında yetişen tecrübeli oyuncu Cihan Lavas, sırasıyla, Özel İdare Yol Spor, Çaycumaspor, Üzülmezspor, Çates Işıkspor ve Zonguldak Belediyespor formalarını giydi.  

“Çaycumaspor’u hakkettiği yere taşıyacağız”

Çaycumaspor’un  tecrübeli oyuncusu Cihan Lavas, “Tekrar yuvaya geri döndüğüm için çok mutluyum. Bundan sonra Çaycumaspor’un başarısı için ter dökeceğim. İnşallah bu sezon elimizden gelen mücadeleyi vererek Çaycumaspor’u hak ettiği yere taşıyacağız. Çaycumaspor büyük bir camia. Bizlerde onun başarısı için bu sezon ter dökeceğiz ”dedi.

Emre Can BAYRAM