Süper Amatör Ligin 16'ıncı haftasında Lider Gelikspor, Cumartesi günü Kozlu Şehir Stadyumunda küme düşmeme mücadelesi veren Kozlu Belediyespor'a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar etkili futbolunu sahaya yansıtyan Mavi Beyazlı takım, rakibi Kozlu Belediyespor'u Efsat ve Tahir'in golleri ile 2-0  mağlup etti.


Gol kilidini Efsat açtı



Maça hızlı başlayan Gelikspor ilk dakikalardan itibaren gol için yüklense de sonuç alamadı. Gelikspor, 18'inci dakika da  usta ayak Ali Efsat'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından farkı artırmak için yüklenen Gelikspor 42'inci dakika da Tahir'le farkı 2'ye çıkardı.(2-0) İlk yarıda başka gol olmayınca Gelikspor soyunma odasına 1-0 önde girdi. 


İkinci yarıda sessizlik



İlk yarıya oranlı ikinci yarıya daha etkili başlayan Kozlu Belediyespor gol için yüklense de bir türlü sonuç alamadı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olayınca maç Gelikspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Gelikspor, Kozlu Belediyespor galibiyetinin ardından puanını 43'e yükseltti.


Aydın golünü eşine armağan etti



Gelikspor'un yıldız oyuncusu Ali Efsat Aydın, 18'inci dakika da attığı gol sonrasında büyük sevinç yaşadı... Aydın, golün ardından tribünlere koşarak golünü eşi Gizem'e armağan etti.



Emre Can BAYRAM



SAHA: Kozlu Şehir Stadyumu
HAKEMLER: Hakan Aydın**, Taner Köse**, Volkan Aydın**
KOZLU BELEDİYESPOR: Mertcan**, Harun*, Halit**, Tolunay*, Mehmet**, Eray**(Dk.52 Batuhan Aydoğan*), Batuhan Serçe **, Arınç**(Dk.46 Mehmet*), Sertaç**, Berat*(Dk.46 Samet*), Oğuzhan**
GELİKSPOR: Özcan***, Musa**, Berat**(Dk.63 Mehmet**), Tahir***, Turgut**(Dk.46 Uğurcan**), Tolga***, Gökhan**(Dk.81 Ruşen**) , Oğuzhan**, Onur**, Yasin**, Ali Efsat**
GOLLER: Dk.18 Efsat, Dk.42 Tahir(Gelikspor)