LİGDE KALMAYI KUTLADILAR

Play-out maçında Alaplı Belediyespor’upenaltılarla 9-8 yenen Devrek Belediyespor, Bölgesel Amatör Ligde kalmanın sevincini düzenlediği geceyle yaşadı.  

Devrek Belediyespor yönetimi tarafından, Çınar Otel’de teknik heyet ve futbolculara gece düzenlendi. Çınar Otel'de düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, play-outkarşılaşmasında Alaplı Belediyespor'u mağlup ederek, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) kalmayı başaran futbolcuları tebrik etti.Her zaman Devrek Belediyespor'un yanında oldukların ifade edenBaşkan Semerci, lig boyunca gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı bütün futbolculara teşekkür etti.Etkinlikte ayrıca Devrek Belediyesporun başarılı futbolcusu Göktürk için doğum günü pastası kesildi. Kaleci Antrenörü Özdemir Arslan, Kaleciler Mehmet Ay ve Okan Sarıvaz'a ilçenin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu takdim edildi.

‘’İlk yarıda bu kadarı kurabilseydik çok daha iyi yerlerde olabilirdik’’

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, ikinci yarıda kurdukları kadroyu ilk yarıda kurabilselerdi daha iyi yerlerde olabileceklerini söyleyerek, "Ligin ilk yarısında istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Başarının yollarını aradık. İkinci yarıya kadromuzu güçlendirerek başladık. Ahmet hocamıza da teşekkür ediyorum. Takımımıza önemli katkıları oldu. İlk yarı bu kadroyu kurabilseydik, çok daha yukarılarda ligi tamamlayabilirdik. Kulübümüz 1974'lerden beri Zonguldak'ta ses getiren kulüplerden bir tanesi. O günlerden bugüne kadar kulübümüzde futbolculara bölgemizde en iyi imkanları sağlayan yönetimler oluşturuldu. Bugün de aynı şekilde. Biz çok şükür bu anlayışı bugünde sürdürüyoruz. Çok şükür verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bütün futbolcu kardeşlerimize gösterdikleri özverili mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.