Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Çarşamba günü konuk edecekleri Tepecikspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, maçın genelinde iyi oynadıkları ve hakem hatalarının yüzünden takımın sabote edildiğini vurguladı.

Rakibin düşme potasında olduğunu ve zor bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen Başkan Caner, “Önümüzde Tepecik ve Erzurumspor maçı var. Kendi evimizde oynayacağız.Bu maçlardan inşallah istediğimiz puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakipte düşme potasında gerçekten önemli bir maç. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ”dedi.

“Takımımız sabote edildi”

Hakem hataları nedeniyle maçın sabote edildiği söyleyen Başkan Caner, “İstanbul maçında defansın hatası yüzünden erken bir gol yedik. Tabi ki bu durum moralleri bozdu. Yenen golden sonra toparlanma sürecine geçtik ve oyunda hâkimiyeti sağladık. İlk yarının sonlarına doğru Okan Eken ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Hakem pozisyona uzak olmasına rağmen  görmediği pozisyona kırmızı kart verdi. İkinci yarıya 10 kişi başlamamıza rağmen inançlı bir şekilde başladık. Yine baskılı ve çok iyi top oynadık. Bu seferde Ercan Coşkun’a direk kırmızı kart gösterildi. Bunlar kabul edilir şeyler değil. Hakemse sahada elinde geleni yapacak. Takım iyi oynuyorken 2 tane kırmızı kart gösterildi. Ve takım sabote ediliyor. Bu da yetmiyor peşine penaltı veriliyor. Çocuklarımız yine onuruyla mücadele ettiler. “

“Zor bir maç bizi bekliyor”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, önemli bir maçın kendilerini beklediğini ifade ederek, “Önümüzde Tepecik ve Erzurumspor maçı var. Kendi evimizde oynayacağız.Bu maçlardan inşallah istediğimiz puanları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakipte düşme potasında gerçekten önemli bir maç. Kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlayarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz. İstanbulspor maçında taraftarımızı en dibi atmışlar.  Ama yine de en dipte olmamamıza rağmen maça sahip olan bizim seyircimizdi. 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. Aynı şekilde çarşamba günü de Devrek’e gelerek takımlarını desteklemelerini bekliyoruz.”

Emre Can BAYRAM