Yeni Orduspor, zirvedeki 5 takımın puan kaybetmesiyle mucizevi bir şekilde lider oldu

LİGİN YENİ PATRONU CAHİT TERZİ

 Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Yeni Orduspor, 15’inci hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor’u 5-1 yendi. Bu farklı sonuçla haftayı karlı kapatan Ordu ekibi, zirvedekilerin puan kaybettiği haftada 27 puan ve gol averajıyla liderliğe yükseldi

NEREDEN NEREYE!

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Yeni Orduspor’u çalıştıran Cahit Terzi, grubun yeni patronu oldu. İlk 3 hafta itibariyle çok eleştiri alan ancak yakaladığı yenilmezlik serisiyle zirve yürüyüşüne geçen Cahit Terzi, 15’inci haftayı lider geçti.

15’inci haftada sahasında grubun dibindeki Kayseri Erciyesspor’u konuk eden Yeni Orduspor, mücadeleyi 5-1 kazandı. Rahat bir galibiyet elde eden Terzili Yeni Orduspor, rakiplerinden gelecek sonuçlara kulak verdi. 27 puana ulaşan Yeni Orduspor, lider Turgutluspor ve ikinci sıradaki Pazarspor’un yenildiği, Ankara Demirspor ve Erzincanspor’un da berabere kaldığı hafta altın değerinde 3 puan alarak aralarından sıyrıldı ve liderliğe yükseldi.  Cahit Terzili Yeni Orduspor,  5’inci sırada girdiği haftayı mucizevi bir şekilde lider kapattı.

Grubun yeni lideri Yeni Orduspor, 16’ıncı haftada Darıca Gençler Birliği ile karşılaşacak.

Eren ARSLANYILMAZ