Zonguldak Kömürspor,   Menemen Belediyespor’a 2-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’na 4’üncü turda veda etti

ŞEN GİTTİK YASLI DÖNDÜK

2’nci Lig kırmızı grupta mücadele ettiği Menemen Belediyespor ile kupada  karşılaşan kırmızı-lacivertli takım, 11 gün önce yine deplasmanda olduğu gibi rakibine diş geçiremedi.  İlk yarısı golsüz sona eren maçın  48’inci dakikasında 1-0 geriye düşen Zonguldak Kömürspor, 64’te Gencay’ın da kırmızı kart görmesiyle rakibine teslim oldu ve sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılarak kupadan elendi.

********************

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR, KUPAYA VEDA ETTİ

Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turun son ayağında dün Menemen Belediyespor ile kozlarını paylaştı. İzmir’de oynanan karşılaşmayı 2-0 kaybeden kırmızı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası’na 4’üncü turda veda etti.

OKAN CE GENCAY’LA GOLE ÇOK YAKLAŞIK AMA OLMADI

Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turdan Bayrampaşaspor’u eleyerek 4’üncü turda Menemen Belediyespor’un konuğu olan Zonguldak Kömürspor, kırmızı grupta mücadele ettiği İzmir ekibiyle deplasmanda karşılaştı. Kupa sınavı öncesi  Menemen ile  ligde kozlarını  paylaşan Zonguldak Kömürspor, yine deplasmanda oynanan maçı 3-1 kaybetmişti. Bu karşılaşmanın rövanşına çıkan temsilcimiz, tur için gittiği İzmir’de istediğini alamadı. İlk yarı rakibe fazla pozisyona vermeyen Zonguldak Kömürspor, Okan Eken ve Gencay ile yüzde yüzlük gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi.

EV SAHİBİ ERKEN GOLLE AVANTAJI YAKALADI

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelenin ikinci yarısında ev sahibi Menemen, erken bir golle skor avantajını eline aldı. Dakikalar 48’i gösterdiğinde korner dönüşünde ceza sahası içine yapılan ortada topu önünde bulan Veli Çetin,  skoru 1-0 yaptı.

GENCAY KIZARDI! Direkler gole izin vermedi

Bu golün şokunu atarak rakip kalede gol arayan Zonguldak Kömürspor,  Gencay’ın anlamsız hareketi sonucu kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı. 64’te Gencay’ın kırmızısıyla 10 kişi kalan kırmızı-lacivertli takım, 66’ıncı dakikada Emre Kara’yla gole yaklaştı ancak direkler buna izin vermedi.  Emre Kara’dan sonra Tahir’ın şutu da direkten döndü son bölümlere girildiğinde oyun disiplininden uzaklaşan Zonguldak Kömürspor, 78’de  Umut’un golüyle 2-0 geriye düştü. BU golle sahadan 2-0 yenik ayrılan temsilcimiz, Ziraat Türkiye Kupası’nda elendi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

DİREKLER BİZİ SEVMİYOR

Zonguldak Kömürspor, Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü Turda karşılaştığı Menemen Belediyespor maçında adete direkleri dövdü. Oldukça şanssız bir 90 dakika çıkaran kırmızı-lacivertli takım, Okan Eken’le ilk yarı, Emre Kara ve Tahir Babaoğlu ile ikinci yarı  direklere takıldı. Bu pozisyonlarda golü bulması içten bile olmayan temsilcimiz, vasat futbolunun yanı sıra şanssızlığının da kurbanı oldu.