Zonguldak Kömürspor’un yıldız oyuncusu Onur Eriş, Pazar günü konuk edecekleri Pendikspor maçında maden şehitleri forması ile sahaya çıkacaklarını söyleyerek, madenci ağabeyleri ile birlikte Pendikspor’u yeneceklerini söyledi. Genç oyuncusu Onur Eriş, ayrıca gol yollarında  bu sezon  şanssızlık yaşadığını ve toparlanarak eski günlerine geri döneceğini vurguladı.

“Bu sezon gol atamama şanssızlığım var”

Zonguldak Kömürspor’un yıldız oyuncusu Onur Eriş, bu sezon gol şanssızlığını yaşadığını söyleyerek, “Bizde formumuzun düştüğünün farkındayız. Bazen inişler çıkışlar olacak. Geçen seneye göre performansımda düşüş olabilir. Bu sezon gol şanssızlığım var. Biz her zaman performansımızı en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Ama bazen bunu başaramıyoruz. Gün geçtikçe daha iyi olmaya çalışıyoruz. İnşallah toparlanarak eski günlerimize geri döneceğiz ”dedi.

“Pendikspor’u yenerek formanın hakkını vereceğiz”

İlk defa maden şehitleri formasını giyeceklerini ifade eden Eriş, “İlk defa maden şehitleri forması giyeceğiz. Şehitlerimizin ruhunu yaşatacağız. Bunun için ayrı bir gururluyuz. İnşallah Pendikspor’u bu hafta yenerek formanın hakkını vereceğiz. Bunun içinde elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Biz iyi bir takımız. İnşallah madenci ağabeylerimizle birlikte Pendikspor’u yeneceğiz ”dedi.

Emre Can BAYRAM