TFF 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bugşasspor hazırlıklarını teknik direktör Cahit Terzi yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda başladı. İşçi milli takımı olarak adlandırılan Zonguldak Kömürspor, 4 Aralık Dünya Madenciler günü kapsamında antrenmana madenci bareti ile çıktı. Kırmızı Lacivertli oyuncular ve teknik heyetin yapmış olduğu bu anlamlı hareket madencilerden de büyük takdir aldı.

Teknik direktör Cahit Terzi; ‘’Emek en yüce değerdir’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik direktörü Cahit Terzi, emeğin en yüce değer olduğunu söyleyerek, ‘’Bende maden ocaklarından emekli olan bir insanım. Gerçekten emek en yüce değerdir. Madenlerde çalışan, emekli olan ve şehit olan bütün madencilerin, 4 Aralık Madenciler Günü kutlu olsun’’dedi.

Cahit Terzi; ‘’Kalan 2 maçı kazanırsak ligi ortalarda bitirebiliriz’’

Kalan 2 maçı kazandıkları takdirde ligi ortalarda bitirme şanslarının olduğunu ifade eden Terzi, ‘’5 6 haftadır Tokat maçında bir düşüş yaşadık. Tabi ki bunların bir sürü faktörü var. Biz bunlara sığınmıyoruz. Devre arasında ben gerekli açıklamaları zaten yapacağım. Ama yine takımımız kalan 2 maçı en güzel şekilde değerlendirirse ligi ortalarda en iyi şekilde bitirebiliriz. En azından bunu yapmamız için çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bu hafta oynayacağımız Bugşas maçı çok önemli’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM