Kozlu Belediyespor, Güzelorduspor’dan forvet  Mahmut Bektaş’ı transfer listesine aldı

 

MAHMUT KOZLU YOLUNDA

 

İlk yarıda gol yollarında etkisiz olan Kozlu Belediyespor, aynı zamanda çoğu futbolcunun ayrılmak istemesi üzerine forvete takviye yapmayı düşünüyor. Yeşil-beyazlı takım bu kapsamda Ereğli Belediyespor’dan tanıdığımız Mahmut Bektaş’u transfer etmek için kulübü Güzelorduspor ile görüşmeler yapıyor

 

*****************

 

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta mücadele eden Kozlu Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da transfer çalışmalarını ihmal etmiyor. Sezonun ilk yarısında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle mutsuz olduklarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istediklerini söyleyen futbolcuların boşluğunu doldurmak için kolları sıvayan Kozlu Belediyespor,  yapacağı takviyelerle kadrosunu güçlendirmek istiyor. Yeşil-beyazlı yönetimi bu kapsamda  teknik Direktör Volkan Yayın’ın raporu doğrultusunda hareket ediyor.

CAHİT TERZİ DE DEVREDE

İlk yarıda yaşanan gol sıkıntısını çözmek için harekete geçen Kozlu Belediyespor yönetimi, teknik sorumlu Volkan Yayın’ın da isteği doğrultusunda Güzelorduspor’un forvet oyuncusu Mahmut Bektaş’ı transfer etmek için kulübü ile temasa geçti. Güzelorduspor’un Zonguldaklı hocası Cahit Terzi’nin de bu transferde etkili olacağı ve futbolcusunun Kozlu Belediyespor’a gitmesini sağlayacağı öğrenildi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

Güzelorduspor’da şans bulamıyor

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grup’ta sezonun ilk yarısını lider tamamlayan Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Güzelorduspor’a sezon başında transfer olan Mahmut Bektaş, fazla şans bulamadı. 18 kişilik maç kadrosuna giren Mahmut, ilk yarı itibariyle  Güzelorduspor’un formasını bir maçta sadece 28 dakika süre giydi.

 

**********************************************************************************

 

MAHMUT’UN EREĞLİ PERFORMANSI

39 MAÇ 20 GOL

 

Mahmut Bektaş,  Ereğli Belediyepsor formasını giydiği 2 sezonda  39 maça çıktı. 25 yaşıbdaki golcüi bu maçlarda 20 gol kaydetti.

 

**********

 

Kozlu Belediyespor’un transfer etmek istediği Güzelorduspor’un 25 yaşındaki forveti Mahmut Bektaş’ı futbolseverler Ereğli Belediyespor’dan tanıyor. Genç forvet oyuncusu 2 sezon formasını giydiği Ereğli Belediyespor’da  performansıyla dikkat çekmiş ve Cahit Terzi’nin çalıştırdığı Güzelorduspor’a sezon başında transfer oldu.  2 sezon boyunca eflatun-beyazlı formayı giyen Mahmut, 39 maçta süre aldı. Mahmut, oynadığı bu maçlada toplam 20 gol kaydetti. İlk sezonu olan 2014-2015 sezonunda 18 maçta 8 gol atan, forvet oyuncusu 2015-2016 sezonunda 21 maça çıkmış ve 12 gol kaydetmişti.

 

 

 

 

3’üncü gün geride kaldı

 

 

Kozlu Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Kamp planları yapmayan yeşil-beyazlı takım, ikinci yarıya kendi tesislerinde hazırlanıyor. Geçtiğimiz Pazar günü başlattıkları çalışmalarda  3’üncü günü tamamlayan Kozlu Belediyespor, günde tek idman yapıyor. Volkan Yayın yönetiminde çoğu futbolcularından yoksun sancılı bir start veren yeşil-beyazlı takım, dün saat 12.00’da Kozlu Sahası’nda çalıştı.