Zonguldak Milli Atlet Melike Malkoç, atletizm antrenörü Utku Duman yönetiminde, Mayıs ayında yapılacak olan Kulüpler arası Büyükler yarışlarında Fenerbahçe adına ter dökecek. Milli atlet Melike Malkoç ardından ay yıldızlı forma altında Dünya Gençler Şampiyonası ve Akdeniz Oyunlarında ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor. Hazırlıklarını atletizm antrenörü Utku Duman yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda sürdüren Melike Malkoç, ikinci etap kamp çalışmaları için Antalya’nın yolunu tutacak. 
 Malkoç, Antalya’da kampa giriyor
İlk etap kampını antrenör Utku Duman nezaretinde 1-14 Şubat tarihleri arasında Rusya’da gerçekleştiren Malkoç,  ikinci etap kampı için son hazırlarını Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda sürdürüyor. Milli Atlet Melike Malkoç, antrenör Utku Duman ve 200 metre Dünya Şampiyonu Ramil Guliev ile birlikte 25 Mart 15 Nisan tarihleri arasında Antalya Glorya Otel’de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. 
‘’Ay yıldızlı forma altında yeni rekorlar kırmayı hedefliyoruz’’
Atletizm antrenörü Utku Duman, yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini söyleyerek, ‘’ Hazırlıklarımız devam ediyor. Geçtiğimiz ay Melike ile birlikte Rusya’da kampa girmiştik. Melike’nin en iyi şekilde hazırlanması için 200 metre Dünya Şampiyonu Ramil Guliev’de destek vermişti. Şimdi sırada Antalya kampımız var. Ora da Melikenin en iyi şekilde hazırlanması için Ramil Guliev’de yanımızda olacak. İnşallah en iyi şekilde hazırlıklarımızı tamamlayarak bu sezon yeni rekorları kırmayı hedefliyoruz. Melike’ye sonuna kadar güveniyoruz. Melike ile birlikte bu sezon ay yıldızlı forma altında yeni zaferler kazanacağız’’dedi. 
Emre Can BAYRAM