Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç,  kulüplerin güvenoyunu alarak 2 yıl süreyle görevine devam edecek

Futbol İl Temsilciliği seçimi dün yapıldı. Seçime tek aday olarak giren Metin Malkoç,    açık oylama sonucu 56 kulübün  güvenoyunu aldı. Atama sonucu 1 yılı aşkın süredir Futbol İl Temsilciliği yapan Malkoç, seçimle gelerek  görevini 2 yıl daha sürdürecek.

***************

Zonguldak’ta 2 yılda bir yapılan  Futbol İl Temsilciliği seçimi, dün olağan seçimini gerçekleştirdi. Tek aday olarak seçime giren Metin Malkoç, Futbol İl Temsilciliğine seçildi. seçiöe

Geçtiğimiz 2016 yılının haziran ayında yapılan Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonu seçimleri sonucu başkanlık koltuğuna oturan Kemal Demir’in yerine Futbol İl Temsilciliğine atanan Metin Malkoç, yaklaşık 1 yıldır bu görevi başarıyla sürdürdü.  2 yılda bir gerçekleştirilen Olağan seçimde Futbol İl Temsilciliğine tek aday olan Metin Malkoç, kulüplerin güvenoyunu aldı. Atama sonucu görev yaptığı 1 yılda kulüplerin takdirini kazanan Malkoç,  açık oylama sonucu 56 kulübün oyunu alarak Futbol İl Temsilcisi’ne seçildi. Seçimden alnının akıyla çıkan Malkoç,  2 yıl süreyle görev yapacak.

“KALDIĞIMIZ YERDEN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Seçim sonrası konuşan Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç, “bana bu görevi layık görenler teşekkür ediyorum. Yükümüz daha da arttı. Hizmetler bizi bekler. Kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sırada amatör futbol liglerinin plan ve programını yapmaya geldi. Kısa süre sonra yerel liglerin başlama tarihini açıklayacağız” dedi.

 Eren ARSLANYILMAZ

 

***Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz ve ASKF Başkanı Kemal Demir, seçime gelerek Metin Malkoç’a tam destek verdi