Ligde oynanan Menemen maçında sakatlanarak oyundan çıkan tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, sakatlığını atlatarak takımla beraber antrenmanlara çıkmaya başladı.  Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, sakatlığı ve takım gidişatını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli eldiven Sinan Ören, play off şanslarının hala devam ettiğini söyleyerek, Kahramanmaraş maçını kazanarak seri galibiyetler alacaklarını söyledi.

‘’Kahramanmaraş maçında saha da olamayacağım’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli eldiveni Sinan Ören, hafta sonu konuk edecekleri Kahramanmaraş maçında saha da olamayacağını söyleyerek, ‘’Menemen maçının son 20 dakikasında kasığımda bir sertleşme olduğunu hissettim. Devam etmek istedim 2-1’di süreç. 1 oyuncu değişikliğini ziyan etmek istemedim. Aslında bu kadar başıma dert açacağını bilseydim oyundan çıkardım. Sonuç olarak Ankara’da e mar çektirdim. Kasığımda 2.derece bir yırtığın olduğu tespit edildi. Oyuncu için zor ama kaleci için kolay atlattım. Planlama da şöyle oldu. Bu hafta Kahramanmaraş maçında saha da olamayacağım. Önümüzde ki hafta Sivas maçına yetişeceğim gibi duruyorum. Yavaş yavaş eksersizlere başladım’’dedi.

‘’Kara’nın pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart’’

Fethiye maçında Emre Kara’nın pozisyonun kırmızı kart olduğunu ifade eden Ören, ‘’Fethiye maçını internetten izledim. Yenebilirdik. Kısmetsizlikler var. Hakem hakkında çok konuşmayı sevmiyoruz ama Emre Kara’nın pozisyonu yüzde yüz kırmızı kart. Kırmızı kart olsa yaklaşık rakip 80 dakika 10 kişi oynayacak. Bu da bizim avantaj olacaktı. Her hafta hakemlerle sorun yaşıyoruz ama değişen bir şey yok’’diye konuştu.

‘’Play off şansımız hala devam ediyor’’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli kalecisi Sinan Ören, hala play off şanslarının devam ettiğini söyleyerek, ‘’Aslında Tokat ve Tuzla maçını kazansak ilk beşin içerisinde olabilirdik. Fethiye maçı da öyle. Fırsatlar hala geçmiş değildi. Kahramanmaraş maçını kazanarak seri yakalamalıyız. Eğer Kahramanmaraş maçını kazanabilirsek bir serinin başlangıcı olacağını düşünüyorum’’dedi.

Emre Can BAYRAM