2012-2013 eğitim-öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okullar arası Minikler Bay-Bayan Masa Tenisi İl Birinciliği’nde şampiyonlar belli oldu. 2 gün süren ve çekişmeli geçen maçların ardından kızlarda Fener İlkokulu, erkeklerde Kapuz İlkokulu şampiyon oldular

 

Okul Sporları Federasyonu’nun 2012-2013 eğitim-öğretim yılı faaliyet programına aldığı ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Okullar arası Minikler Bay-Bayan Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi. 22 Mayıs Çarşamba günü Canpolat Pamay Spor Salonu’nun ev sahipliğinde başlayan il birinciliğinde dünkü final maçlarının ardından şampiyonlar belli oldu. kızlar ve erkeklerde 4’erli takımlarda yaklaşık 30 sporcu çekişmeli maçlar çıkardı. 2 gün boyunca minik raketlerin büyük kapışmasına sahne olan maçların ardından kızlarda Fener İlkokulu, erkeklerde Kapuz İlkokulu şampiyon oldu.

Kızlarda Fener İlkokulu’nun şampiyonluğu ile biten il birinciliğinde Alaplı TOKİ Okçular İlkokulu 2’nci, Ereğli Kepez İlkokulu 3’üncü, Karaelmas İlkokulu 4’üncü oldu.

Kapuz İlkokulu’nun şampiyonluğu ile sonuçlanan erkeklerde Fener İlkokulu 2’nci, Alaplı TOKİ Okçular İlkokulu 3’üncü, Anıl Cömert İlkokulu 4’üncü oldu.

Fener İlkokulu’nun şampiyon kadrosu; Zeynep Dalgıç, Beyza Sazaver, Hazal Terzi, Şevval Yağmur Aksu, Pelin Su Açıkgöz’den oluştu. Erkeklerde şampiyon olan Kapuz İlkokulu’nun kadrosunda; Özgür Yılmaz, Şükrücan Yılmaz ve Eren Kaplan yer aldı.

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Şampiyonlar ve turnuvaya katılan takımlar düzenlenen törenle kupa ve madalyalarını aldılar. Kızlarda şampiyonluk ipini göğüsleyen Fener İlkokulu Kupasını Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kemalettin Ustaoğlu’nun elinden aldı. Erkeklerde şampiyon Kapuz İlkokulu’na kupasını Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz verdi. Dereceye giren diğer takımlara kupaları ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, Masa Tenisi İl Temsilcisi Haldun Çakan, Fener İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik takdim ettiler.

Eren ARSLANYILMAZ