Hatay’da düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda, Türkiye 3’üncüsü olarak kente dönen Yayla Ortaokulu kız takımı, okul yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı. Kızların başarısından dolayı mutluluklarını ifade eden Okul Müdürü Ahmet Bozdemir ile Antrenör Muammer Kural, birlikteliğin başarıyı getirdiği konusunda ortak bir görüş belirttiler.

  Masa Tenisi Federasyonu ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından 25-27 Nisan tarihleri arasında Hatay’da düzenlenen ‘Okullararası Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Yayla Ortaokulu, 3’üncü olarak büyük bir başarıya daha imza atmıştı. Banu Kaplancan, Simay Çelik ve Simay Sekme’den oluşan Yayla Ortaokulu kentte geldi. Zonguldak’a bir gurur daha yaşatan ‘masanın perileri’, dün Okul yönetimi tarafından çiçeklerle karşılandı. Öğretmen ve velilerinde katıldığı törende Antrenör Muammer Kural ve sporcular, 3’üncülük kupasını Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’e takdim etti.

 BOZDEMİR: “YILLARDIR SÜREN EMEĞİN BAŞARIDIR”

Kızların başarısından dolayı mutlu olduklarını belirten Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, “Bölge elemelerini geçerek finallere katılma hakkı kazanan Zonguldak Yayla Ortaokulu, zorlu takımlara karşı kıyasıya bir mücadele ederek, Türkiye 3’üncüsü olmuşlardır. Emeği geçen antrenörlerimiz Muammer Kural, Burçin Aygün ve Osman Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Tabii ki basit bir başarı değildir bu. Yıllardır süren emeğin sonucu elde edilen bir başarıdır. Kızlarımız yıllardır başarı sergiliyorlardı ve devam ettiler. Sporcu kızlarımı tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum.

Bu başarıda velilerimiz de bize maddi ve manevi destekte bulunmuşlardır. Ayrıca Okul Aile Birlimiz de maddi desteklerini esirgemediler. Zonguldak Belediyesi de şampiyonaya gitmemiz de araç tahsis ederek bizlere yardımcı olmuşlardır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Desteklerini esirgemeyen kuruluşlar var onlara da sonsuz teşekkür ediyorum. Yayla Ortaokulu’nun eğitim-öğretimde olduğu gibi sporda da başarıları gün geçtikte devam edecektir dedi.

KURAL: “BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRDİ”

Masa tenisi antrenörü Muammer Kural, “Kızlarımızı 2’nci Ligde mücadele eden Özel İdare Yolspor’un kadrosunda bulunmaktadırlar. Kızlarımızla 8 yıldır çalışmaktayız ve bu sürede en iyi sonuçları aldık. Hem sporcu kadromuz hem antrenör kadromuz uzun yıllardır birlikteyiz ve bu birliktelik başarıyı da beraberinde getirmekte. Ayrıca, kızlarımızın başarılarının devam etmesi ve Ülkeye yararlı olabilmeleri içinde özel okulların desteğine ihtiyaç olacak. Birlikte eğitim-öğretim görmeleri konusunda destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Eren ARSLANYILMAZ