TFF 2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un için bulunduğu maddi krizi hafifletmek amacıyla bastırılan kombine kart satışları devam ediyor. Kulüp Başkanı Süleyman Caner tarafından bizzat satılan kombine kartları kısa sürede büyük ilgi gördü. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve meclis üyelerini ziyaret ederek kombine kartlarına destek istedi. İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve meclis üyeleri 34 adet kombine kart alarak Kömürspor’a destek verdi.

Caner; ‘’El ele verirsek birlikten kuvvet doğar’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, el ele verdikleri takdirde iyi yerlere geleceklerini ifade ederek, ‘’Satışa sunduğumuz kombine kartları için İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve meclis üyelerini ziyaret ederek destek istedik. Birlikten kuvvet doğar. İnşallah el ele verirsek iyi yerlere geleceğimize eminim’’diye konuştu.

Karaveli; ’’Zonguldak Kömürspor’un maddi ve manevi yanındayız’’

İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Kömürspor’un maddi ve manevi yanda olacaklarını söyleyerek, ‘’Bizde meclis üyelerimizle beraber, Zonguldakspor’a elimizden gelen desteği verdiğimiz gibi yine vermeye devam edeceğiz. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’e de yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman Zonguldak Kömürspor’un maddi ve manevi yanındayız’’dedi.

Emre Can BAYRAM