MENEMEN DEPLASMANINDAN İYİ SONUÇ ALMAK İSTİYORUZ

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu deplasmandaoynayacakları Menemen Belediyespormaçına ve Kömürspor’a yapılması planlanan butik stadyuma değindi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, alt sırada ki takımlara karşı konsantre olamadıklarını söyleyerek, Menemen deplasmanından iyi sonuç almak için gideceklerini söyledi. Caner ayrıca butik stadyumun yapılması için milletvekillerinin desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizdi.

‘’Alt sırada ki takımlara karşı konsantre olamıyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, alt sıralarda ki takımlara karşı konsantre olamadıklarını söyleyerek, ‘’Bu hafta amacımız sahadan 3 puanla ayrılarak hedeflediğimiz üst sıralara yaklaşabilmekti.  Her zaman söylediğim gibi, puan sıralamasında alt sıralarda olan takımlara karşı konsantre olamama hadisesi var. Buna rağmen çok pozisyonlara girdik. Bu pozisyonlar değerlendirilseydi farklı bir sonuç olabilirdi. Top direklere çarptı ama bir türlü içeri girmedi. Önümüzde iki önemli maç var. Biri grupta birinci diğeri ikinci. Bu maçlardan en iyi sonuçları almamız gerek. Menemen maçında deplasmanda iyi bir sonuç almayı istiyoruz’’dedi. 

’Butik stadyumun yapılması için milletvekillerimizin desteğine ihtiyacımız var’’

Butik stadyumun yapılması için milletvekillerin desteğine ihtiacı olduklarını ifade eden Caner, “Stadyumu Ordu Belediyesi’nin yaptırdığını biliyorum. Bakanlıkta katkıda bulunmuş. Stadyum konusunu sürekli takip eden ve Ankara ile görüşen biriyim. Projeyi hazırlamamıza rağmen bir türlü uygulama aşamasına geçiremedik. Son olarak geçecekti bu kez de tasarruf tedbirlerine takıldı. Ne yazık ki belli yerlere stat yapılma kararı alınmış. Yine olmadı. Ama peşini bırakmadık. Tabi bu sadece benim aramamla olmaz. El birliği ile ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Hiçbir şey için geç değil. Vekillerimizde gerekeni yapsın. Zonguldakspor’useven çok değerli bir bakanımız var. Spor Toto teşkilatında bulundu süre içerisinde Zonguldakspor’aelinden geleni yapmaya çalışan çok kıymetli bir insan. Biz 3 değil 5 vekil gidersek, inanıyorum ki sayın Bakanımız modern bir stadyum için elinden geleni yapacağına inanıyorum.”dedi.

‘’Maddi imkansızlıklara rağmen teknik heyet ve futbolcular ellerinden geleni yapıyor’’

Maddi imkansızlıklara rağmen oyuncuların ve teknik heyetin ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Caner, “Çocuklarımıza bu ekonomik sıkıntılar içerisinde elinden gelenin fazlasıyla yapmak gerekiyor. Çünkü bütün takımlarda olduğu gibi bizim takımımızda da ekonomik sıkıntı var. Buna rağmen çocuklarımız Zonguldak’ı temsil etmek adına mücadele ediyorlar. Bize destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kentin dinamikleri harekete geçtiği zaman ekonomik sıkıntının üstesinden gelinecektir. Bu nedenle duyarlı olmak gerek. Duyarlı olursak her türlü zorluğun üstesinden geliriz. Daha iyi yerlere gidilecektir’’şeklinde konuştu. 

‘’Menemeni yenerek turu geçmek istiyoruz’’

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hedeflerinin Menemen’i yenerek tura geçmek olduklarını söyleyerek, ‘’ “Ben futbolcularımıza güveniyorum. Menemen Belediyespor karşısında en iyi futbollarını ortaya koyarak turu geçmek için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarına inanıyorum.” diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM