MERKEZ GALİBİYETLE TANIŞTI

2. Amatör Merkez B Grubunun 5’inci haftasında Güvenlikgücüspor, Cumartesi günü Fener sahasında Merkez Topbaşıspor’u konuk etti. 1 kırmızı kartın ve 5 golün çıktığı maçta gülen taraf Merkez Topbaşıspor oldu. Merkez TopbaşısporGüvenlikgücüspor’u 4-1 mağlup ederek ligde ki ilk galibiyetini aldı. 

Gol kilidini İlker açtı

Maça hızlı başlayan Merkez Topbaşıspor ilk daikalardan itibaren maçın kontrolünü eline alan isimdi. Merkez Topbaşıspor, 24’üncü dakika da İlker’in golüyle 1-0 öne geçti. Golün ardından beraberlik çabası içine giren Güvenlikgücüspor, gol için yüklense de sonuç alamadı. İlk yarı başka gol olmayınca Merkez Topbaşıspor soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıda gol yağmuru 

İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Merkez Topbaşıspor, 63’üncü dakika da Erkan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı.(2-0) Golün ardından farkı arttırmak isteyen Merkez Topbaşıspor, 74’üncü dakika da İlker tekrar sahne aldı.(3-0)Farkı Azaltma çabası içine giren Güvenlikgücüspor, 77’inci dakika da Gökhan’la durumu 3-1 getirdi. Güvenlikgücüspor, 79’uncu dakika da Tolga Dilek’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Son bölümlerde baskıyı iyice arttıran Merkez Topbaşıspor, 90’uncu dakika da Birkan’la maçı 4-1 getirdi. Maçta başka gol olmayınca Merkez TopbaşısporGüvenlikgücüspor’u 4-1 yendi.  Merkez TopbaşısporGüvenlikgücüspor galibiyetiyle puanını 5’e yükseltti. 

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener

HAKEMLER: Hakan Kıran**, Ömer Aladağ**, Hamza Sözen**

GÜVENLİKGÜCÜSPOR: Kadir**, Çağlar**, Murat*, Erdem**, Tolga**, Mehmet**, Gökhan*, Polat Can*, Yaşar*(Dk.71 Savaş**), Emre*(Dk.71 Abdurrahman*)Mehmethan*

MERKEZ TOPBAŞISPOR: Talha*, Erdem**, Enes**(Dk.46 Cihat**), Hüseyin**, Berkin*, Mert**(Dk.78 Atakan*), Tolunay**, Erkan***(Dk.64 Çağdaş**), İlker***, Birkan***, Burak***

GOLLER: Dk.24,Dk.74ilker,Dk.63 Erkan, Dk.90 Birkan(Topbaşıspor), Dk.77 Gökhan(Güvenlikgücüspor)

KIRMIZI KART: 79 Tolga Dilek(Güvenlik Gücüspor)