Zonguldak’ın tek profesyonel  takımı olan Zonguldakspor her konuda sıkıntı yaşarken, Bölgesel Amatör Lig ekibi Devrek Belediyespor ise Dünya ünlü ve Arsenal’in yıldız futbolcusu Mesut Özil’in sayesinde muhteşem bir tesislere kavuşuyor. Dünya ünlü futbolcu Mesut Özil’in Devrek Belediyespor için yaptırdığı tesisin aynısının Zonguldak Kömürspor içinde yaptırması ve destek vermesi bekleniyor. 
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor’un yıllardır tesis konusunda sıkıntıları devam ediyor. Zonguldak’ın önde gelenleri, dünyaca ünlü futbolcusu ve Milli futbolcuları olmasına rağmen Zonguldakspor sıkıntılarla boğuşmaya devam ederken Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor ise muhteşem bir tesislere kavuşmanın heyecanını yaşıyor. 
Dünya ünlü ve Arsenal’in yıldız futbolcusu Devrekli Mesut Özil’in Bölgesel amatör Lig ekiplerinden Devrek Belediyespor için yaptırdığı tesislerde çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Tesislerin dış kapa inşaatı tamamlanırken, iç cephe çalışmaları da başladı.