Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanlığı genel kurulu için geri sayım başladı. 25 Ocak Perşembe  günü saat 18.00’da Zonguldak Belediye Nikah Salonu’nda yapılacak olağan genel kurul toplantısı öncesi başkan adayları tek tek kendisini göstermeye başladı. Mevcut başkan Nurettin Demir, adaylığını koymazken, uzun yıllar hakem olarak Zonguldak’ı başarıyla temsil eden Osman Ender Bulut ve Ümit Kaya adaylığını açıkladı.

HAKEM CAMİASINDAN 2 İSME TAM DESTEK 

TFFHGD Zonguldak Şube Başkanlığı genel kuruluna adaylığını ilk olarak eski klasman hakemi Osman Ender Bulut açıkladı. Zonguldak hakem camiasını saygın kişilerinden olan Osman Ender Bulut’un ardından son olarak genç hakemlerden Ümit Kaya aday olacağını duyurdu.  Gerek Osman Ender Bulut  gerekse Ümit Kaya’nın aday olarak seçime gidecek olması,  hakem camiası tarafından olumlu karşılandığı gibi tam  tam destek gördü.

“GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ”

25 Ocak tarihinde yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklayan mevcut Başkan Nurettin Demir, görevi gençlere teslim edeceğini söyleyerek, “2015 yılından itibaren başkanlık yaptığım TFFHGD Zonguldak Şubesi’nde hizmetlerimiz tamamladık. Adaylığımı koymayacağım. Genç arkadaşlarımızı destekleyeceğim. Onların başarısı için arkadan desteğimizi vereceğim. Artık gençlerin önünü açma zamanı.  Birlik ve beraberliğin sağlam temellerinin atıldığı kavganın olmadığı bir ortam için 2 arkadaşımızın yanındayız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ