Zonguldak Kömürspor’un geleceği olarak hedeflenen minikler ilk futbol eğitimlerini almaya başladı

2.Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un Türk futboluna yeni yıldızlar keşfederek kazandırmayı planladığı yaz futbol okulu dün 50’ye yakın sporcuyla düzenlenen törenle Fener sahasında açıldı. Gelişim Teknik Sorumlusu Metin Nezor, altyapı antrenörleri Gökhan Konmuş, Metin Aydın, Oğuzhan Akman, Muhammet Şafak, ve Sadettin Birinci, 2004-2011 yaş grupları arasında minikler 2,5 ay futbolun temel eğitimlerini verecek.

2’inci Ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un alt yapısına oyuncu kazandırmak amacıyla her yıl geleneksel açılan  “Yaz futbol okulu” dün düzenlenen törenle faaliyete geçti. Yetenekleriyle ön plana çıkan sporcular, Kömürspor’a alt yapısına lisanslı olarak geçiş yapacak.

“Türk futboluna yeni yıldızlar keşfetmeyi hedefliyoruz”

Zonguldak Kömürspor’un alt yapı hocası Metin Aydın, “8 Grubumuz var, 9:30 ve 10:30’da antrenmanlarımız olacak. Sahayı da 3 ve 4’e bölüyoruz. Müthiş bir yoğunluk var. 10 günlük süre içerisinde temel eğitime başlamak istedik ama başlayamıyoruz şuan için. Temele eğitimi önümüzde ki haftadan itibaren başlayacağız. Gelecek olan kişiler çok. Şuan için 250’ye yaklaştık. Onun için beklemek zorundayız. Onun için program yapacağız. Asıl antrenmanlarımız bir daha ki hafta başlayacak. Kayıtlarımız devam ediyor.  Amacımız yeni yıldızlar keşfederek Türk futboluna kazandırmak istiyoruz ”dedi.

Emre Can BAYRAM