Etkinlik çerçevesinde, öğrenciler, yaptırdıkları Zonguldak Kömürspor formalarını giyerek, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner’i okula davet ettiler. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, 1966 Zonguldak Taraftar Derneği İkinci Başkanı Tuncay Cihan ve Genç Zonguldak Tribün Liderleri, Taner Arslantürk ve Gökhan Çüteli Bahçelievler İlköğretim Okulu 3/B Sınıf Öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrenciler, Başkan Caner’e sevgi selinde bulunarak bol bol fotoğraf çektirdi. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,  1966 Taraftarlar Derneği İkinci Başkanı Tuncay Cihan ve Genç Zonguldak Tribün Liderleri Gökhan Çüteli ve Taner Arslantürk, öğrencilere dondurma, futbol topu ve basketbol topu hediye etti.

“Bu kampanyanın örnek alınmasını istiyoruz”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,öğrencilerin yapmış oldukları etkinliğin örnek alınmasını isteyerek, “Bahçelievler İlköğretim Okuluna bu ikinci gelişimiz. Daha önce yine sayın Okul Müdürmüzün önceliği ile takvim kampanyamıza destek amaçlı sınıflarımızda takvim satışları yapmıştık. Çocuklarımız Zonguduldakspor’a destek amaçlı örnek olmak amaçlı böyle bir kampanya düzenlemiştik. Bugün de Okul Müdürümüz bizleri aradı. Öğretmen hanım kendi sınıfında farkındalık yaratmak, Zonguldakspor’un kent olarak destek olunması için bir örnek olması açısından velilerin destekleri ile hazırlanan formalar öğrenci kardeşlerimize giydirilmiş. Güzel bir görüntü oluşturulmuştur. Bizleri de buraya davet ettiler eksik olmasınlar. Yanlarında bulunduk ve ellimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Bunlar çok güzel şeyler. Her zaman söylüyorum bu güzel şeyleri hep bizim çocuklarımız yapıyor. İlkokul, Lise ve Ortaokul olsun, bu örnek kampanyalarını hep onlar yapıyor. Ama büyüklerinde, işadamlarının sanayicilerin de bunları örnek almasını istiyoruz. Nasıl bu çocuklar Zonguldakspor için bir şeyler yapmaya çalışıyorsa, onlarında artık Zonguldakspor’u görmeleri zamanı geldi. İnşallah bugün yapılan bu hareketin, yeni sezonda Zonguldakspor’a olumlu olarak, örnek alınmasını istiyorum. Okul Müdürümüze, velilerimize, tribün liderlerine ve 1966 Zonguldak Taraftarlar Derneğine teşekkür ediyorum ”dedi.

“Bu kentte yaşayan herkes Zonguldakspor’dan sorumlu”

Bahçelievler Okul Müdürü Ali Özdoğan, Kömürspor’a destek olunmasını isteyerek, “ Ben Başkanımız Süleyman Caner’le aynı düşüncelerini paylaşıyorum. Bu kentte yaşayan herkesin, küçüğünden büyüğüne kadar Zonguldakspor’a sorumlu olduğunu düşünüyorum. Bende Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanımız Süleyman Caner’e, velilerimize ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.  

“Zonguldakspor’a sevgimizi göstermek istedik”

Bahçelievler İlköğretim Okulu, 3/B Sınıf Öğretmeni Funda Turmuş, Zonguldakspor’a sevgilerini göstermek istediklerini ifade ederek, “Öğrencilerimle, velilerimle birlikte Zonguldakspor’a olan sevgimizi göstermek istedik. Ben Okul Müdürümüze, sayın Kulüp Başkanımız Süleyman Caner’e çok teşekkür ediyorum.”
Emre Can BAYRAM