MİNİK TAEKWONDOCULAR NEFESLERİ KESTİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bugün Site Spor Salonu’nda Okullar arası Kızlar ve Erkekler Taekwondo İl Birinciliği düzenlendi. 

2004-2005 doğumlu sporcuların katıldığı taekwondo müsabakalarına Merkez İl ve İlçelerden 70 yakın sporcu katıldı. Site Spor Salonun ev sahipliğinde gerçekleşen taekwondo müsabakalarında minik sporcularbirbirlerini tuş edilmek için kıyasıya mücadele verdi. Birbirinden heyecanlı ve nefes kesen mücadeleler sonunda kategorilerinde dereceye giren sporcular 4-6 Mayıs tarihleri arasında Giresun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarına katılma hakkı kazandı. Oynanan maçlar sonunda dereceye giren sporculara madalya töreni düzenlendi. 

Kale; ‘’Dereceye girenler Giresun’da ilimizi temsil edecek’’

Taekwondo İl Temsilcisi Zeki Kale, birbirinden keyifli ve güzel maçlar çıkardıklarını söyleyerek, ‘’ Okullar arası Kızlar ve Erkekler taekwondo müsabakaları sona erdi. Sporcularımız birbirinden güzel ve keyifli maçlar çıkardı. Burada sıkletlerinde dereceye giren sporcular Giresun’da yapılacak olan grup müsabakalarında İlimizi temsil edecekler. Burada bir şeye değinmek istiyorum. Keşke bu güzel organizasyonda milli eğitimden de birkaç yetkilinin yanımızda olup destek vermesini beklerdik. Onların burada maçlarımızı izlemesi bizleri mutlu ederdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz’’dedi. 

Emre Can BAYRAM