Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Spor Kulübü adına Samsun’da düzenlenen Muay-Thai şampiyonasına katılan iki sporcu Türkiye Şampiyonluğu elde etti.

Samsun’da düzenlenen Muay-Thai Türkiye şampiyonası’na Gülüç Belediyespor Kulübü adına katılan ve Türkiye Şampiyonluğu elde eden 24 yaşındaki Derya Döner ile 17 yaşındaki Fatih İzmirlioğlu, hocaları İlkin Şahin ile birlikte Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.

Kazandıkları Türkiye şampiyonluğunu Başkan Demirtaş’a hediye ettiklerini ifade eden Muay-Thai Antrenörü İlkin Şahin, sporculara verdiği destekten dolayı da teşekkür etti.

Yaklaşık 8 yıldır Muay-Thai ile çalışan ve turnuvaya 53 kilo büyüklerde katılan Derya Döner Türkiye şampiyonluğunu kazanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Turnuvada 64 kilo gençlerde dövüşen siyah kuşak sahibi Fatih İzmirlioğlu’da, hocası ile birlikte çalışmalara devam ederek daha büyük başarılar kazanmak istediğini ifade etti.

Muay-Thai turnuvasında Türkiye şampiyonluğu kazanan iki sporcuyu ve hocalarını tebrik eden Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldelerinden iki Türkiye şampiyonu çıkmasının kendilerini gururlandırdığını dile getirdi. Demirtaş konuşmasında, “İki sporcumuzu da tebrik ediyorum. Gülüç’e çok önemli bir gurur yaşattılar. Gülüç Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana sporcularımıza hep destek olduk. Onlarda bize Türkiye şampiyonluğu gibi çok önemli ve güzel bir başarı getirdiler. Bu başarılarından dolayı kendilerini ödüllendireceğiz. Bundan sonrada sporcularımıza elimizden gelen her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Sadece bu spor branşında değil diğer branşlarında da gençlerimizi destekleyeceğiz. Yeter ki gençlerimiz bizden talep etsinler, spor yapmak istesinler. Biz her türlü desteği kendilerine sağlarız” dedi.