Zonguldak spor yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay, Zonguldakspor'un madenci formalarını tanıtmaya ve ünlü isimlere hediye etmeye devam ediyor... 
Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Turizm Platformu Başkanı Muhammet Cüntay, Zonguldak’ın ve Zonguldak spor’un  ismini duyurmaya devam ediyor. 
Cüntay, KRT TV’de yayınlanan ve Gürkan Hacır’ın sunduğu ‘Şimdiki Zaman’ programında ünlü gazeteci Gürkan Hacır’a, Sözcü Gazetesi Köşe Yazarı İsmail Saymaz’a, Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu’na ve Türk gazeteci, siyasetçi ve yazar Barış Yarkadaş’a madenci forması hediye etti. 
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde 3 Mart 1992 tarihinde meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden 263 madenci anısına bastırılan madenci formalarının yanı sıra Zonguldak spor’un ve kentin adını ulusal ve uluslararası çok sayıda platforma duyuran başarılı iş insanı Muhammet Cüntay, bu kez KRT TV stüdyolarında Zonguldak halkını onurlandırdı. 
KRT TV’de yayınlanan ve Gürkan Hacır’ın sunduğu ‘Şimdiki Zaman’ programında Gürkan Hacır’a, Sözcü Gazetesi Köşe Yazarı İsmail Saymaz’a, Yönetim Uzmanı Elfin Tataroğlu’na ve Türk gazeteci, siyasetçi ve yazar Barış Yarkadaş’a isimleri yazılı madenci forması hediye etti. 
Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Muhammet  Cüntay, “Zonguldak bayrağını her alanda dalgalandırmaya, sembollerini yaşatmaya ve kentimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bugünde sevgili Ali Ayaroğlu abimin destekleriyle KRT' deydik. Gürkan Hacır, İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Barış Yarkadası da Zonguldaklı yaptık"ifadelerine yer verdi.