MUHAMMET ENES’TEN

KRAMPON JESTİ

Beşiktaş’ın Zonguldaklı genç futbolcusu Muhammet Enes Durmuş, Kozlu Belediyespor’da forma giyen yakın arkadaşı Kudret Buruş’a 2 sezon önce Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettikleri karşılaşmada Olcay Şahan’ın  giydiği ve gol attığı kramponu hediye etti.

**************** 

Kozlu Belediyespor’un 18 yaşında ki genç oyuncusu Kudret Buruş’a Beşiktaş’ın Zonguldaklı yıldız adayı  Muhammet Enes Durmuş’dan krampon jesti geldi.  Aynı zamanda Buruş’un yakın arkadaşı olan Muhammet Enes Durmuş, 2 sezon önce Beşiktaş’ın Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Fenerbahçe’yi  3-2 mağlup ettiği karşılaşmada Olcay Şahan’ın giydiği ve gol attığı kramponunu hediye etti. Yeşil Beyazlı ekibin genç oyuncusu aldığı kramponla dün Kozlu Belediyespor’la ilk idmanını çıktı.

“KRAMPONUN HAKKINI VERECEĞİM”

Kozlu Belediyespor’un genç oyuncusu Kudret Buruş, “Zonguldaklı Beşiktaş da forma giyen Muhammet Enes Durmuş çok yakın arkadaşım. Arkadaşım bana bir sürpriz yapmak istemiş ve takım arkadaşı Olcay Şahan’ın kramponunu göndermiş. Gerçekten çok mutluyum. Gönderdiği krampon 2 sezon önce Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettiği maçta Olcay Şahan’ın son golü attığı krampon. Buradan sizin aracılığınızla kardeşim Muhammet Enes Durmuş’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah çok daha iyi yerlere gelecektir. Bende bu kramponla inşallah ikinci yarı goller atarak hakkın ı vermek istiyorum “ dedi. 

Emre Can BAYRAM 

OĞUZHAN CELEP DENEMEDE

 Yeşil-beyazlı takım, İstanbul Abide-i Hürriyetspor’dan 18 yaşındaki genç futbolcu Oğuzhan Celep’i denemeye aldı.  Performansına göre son kararı, teknik Direktör Volkan Yayın verecek.

 *******

Hedefleri doğrultusunda  transfer çalışmalarını yürüten Kozlu Belediyespor, genç bşr oyuncuyu denemeye aldı.  İstanbul  Abide-i Hürriyetspor forması giyen 1998 doğumlu genç futbolcu Oğuzhan Celep, yeşil-beyazlı takımla idmanlara çıkmaya başladı. Dünkü idmanda takımla birlikte çalışan genç oyuncunun  performansına göre kalıp kalmayacağı belli olacak. Yeşil-beyazlı takımın deneyimli çalıştırıcısı Volkan Yayın, genç oyuncunun transferinde belirleyici olacak. Yayın tarafından beğenildiği takdirde Oğuzhan’ın lisans işlemleri başlatılacak.

ADEM DÖNDÜ

Takımdan ayrılacağı iddia edilen sağ bek Adem Demiroğlu, Kozlu’ya gelerek idmanlara başladı.

 Kozlu Belediyespor’dan Adem Demiroğlu sevinci… İlk yarıda yaşanan para krizi nedeniyle ikinci yarıda takımdan ayrılmak istediği iddialarının ortaya atıldığı sağ bek Adem Demiroğlu, takıma döndü.  Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de yaşanan şampiyonlukta önemli pay sahiplerinden olan Adem, bu sezon başında Kozlu ile devam etme kararı almıştı. Ancak yalana ekonomik kriz diğer futbolcular gibi Adem’i etkiledi. Bunun üzerine takımdan ayrılacağı söylentileri dolaşan Adem geçte olsa yeşil-beyazlı takımın devre arası hazırlıklarına katıldı.

KALEDE SORUN YOK

 Kozlu Belediyespor’da tek sorunsuz bölge kale… Yeşil-beyazlı takımın ‘1 numaraları’ Hamit Çevik ve Ahmet Durmuş, rekabet  ve aynı zamanda uyum içerisinde çalışmalarını sürdürüyor

Kozlu Belediyespor’un  kalede değişlik  yok. İlk yarıda takımın kalesini koruyan tecrübeli file bekçisi Hamit Çevik ile genç eldiven Ahmet Durmuş,  devre arası hazırlıklarını takımla birlikte sürdürüyor. İlk yarının son haftalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle görev alamayan Hamit Çevik, sakatlıktan tamamen kurtularak form tutuyor. Hamit’in sakatlığında eldivenleri devralan Ahmet Durmuş’un da parmağında ki kırık iyileşti. Takmda tek sorunsuz bölge olan kalede rekabet üst düzeyde. İki kaleci ikinci yarıda Volkan Yayın’dan eldivenleri almak için sıkı bir tempoda uyum içinde çalışıyor.

Hamit Çevik,  genç kaleci Ahmet Durmuş’a tecrübeleri aktarıyor