Terakki Mahallesi, Bahçelievler Mahallesini 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti… Şampiyon Terakki Mahallesi, şampiyonluk kupasını Vali Ahmet Çınar’ın elinden aldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, ‘’Koşabiliyorken Koş’’ projesi kapsamında bu yıl ilk kez Zonguldak’ta Muhtarlıklar Arası Valilik Kupası Voleybol Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Terakki Mahallesi Muhtarlığı, Karaelmas Muhtarlığı, Bahçelievler Muhtarlığı, İncivez Muhtarlığı ve Yayla Muhtarlığı takımları katıldı.
ŞAMPİYON TERAKKİ
Final maçında Terakki Mahallesi Muhtarlığı ile Bahçelievler Muhtarlığı takımları Site Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.  Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Terakki Mahallesi maçın sonunda gülen taraf oldu. Terakki Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi 2-0 yenerek şampiyon oldu. Günün üçüncülük dördüncülük maçında ise Karaelmas Muhtarlığı ile Yayla Muhtarlığı karşılaştı.  Karaelmas Mahalle Muhtarlığı, Yayla Mahalle Muhtarlığını 2-1 yenerek üçüncü oldu. Yayla Mahalle Muhtarlığı ise dördüncü oldu.
ŞAMPİYON KUPASINI ALDI.
Oynanan maçlar sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Şampiyon Terakki Mahallesi Muhtarlığı şampiyonluk kupasını Vali Ahmet Çınar’dan aldı. İkinci Bahçelievler kupasını ve madalyasını İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı takdim etti. Üçüncü Karaelmas’a kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel verdi. Dördüncü Yayla’ya ise kupasını Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık verdi.
Emre Can BAYRAM