Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi örnek olacak bir organizasyona imza attı
Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Zonguldak Kömürspor yararına bir gece düzenlendi. Önceki akşam Ereğli  Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşen geceden elde edilen gelir kırmızı-lacivertli kulübün kasasına girdi. Geceye Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, TMS Şube Sekreteri Metin Ercan, Metal Koop. Başkanı Erdal Özdemir, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Öztürk, Genel Kaptan Hakan Hürfikir, futbolculardan kaptan Suat Kerçin, Emrah Ergür ve binin üzerinde Erdemir işçisi katıldı.

EREĞLİ-ZONGULDAK BAĞI KUVVETLENDİ

Geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Kömürspor’un takvim projesine en büyük destek vererek taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, bir kez daha gönülleri fetih etti. Zonguldak Kömürspor yararına gece düzenleyerek elde edilen geliri kulübün kasasına aktaran Odabaş, aynı zamanda Ereğli-Zonguldak bağını kuvvetlendirdi. Erdemir işçilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede bine yakın davetli  Müzik eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı. Zonguldak Kömürspor’a geceye katılarak katkı sağlayan Erdemir çalışanların, tezahüratlarıyla büyük destek oldu.

ODABAŞ: “ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN DİYE…”

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, yaptığı konuşmada, “Bizler bugün Zonguldakspor’a sahip çıkmak ve güzel gittikleri şampiyonluk yolunda onlara bir nebze de olsa destek olmak, daha doğrusu çorbada tuzumuz olsun diye geceyi düzenledik. Belediye başkanlarıma, bize destek veren değerli işçi kardeşlerime bu sahiplenmeden dolayı, Zonguldak ve ilçeleri olarak yaşadığımız Ereğli’nin daha iye yerlere geleceğimiz inancındayım.Ereğli’de birlik ve beraberliğin olmadığı bir sürece bizim bir şeyler alma şansımız yok. Artık Ereğli’de de Zonguldak’ta da kabuk değiştireceğiz. Şimdi de değişik zamanlarda Zonguldak işçinin başkenti diyoruz ama ne işçiler arasında, ne de halk arasında birliktelik var. Bu birlikteliği inşallah bu akşam düzenlediğimiz etkinlikle hem Zonguldak’ımıza hem de Ereğlimiz’e yaşatacağız, beraber olacağız. Teşkilatçılık nasıl yapılır, bir kurum anasıl sahip çıkılır olduğunu herkes görecek.”dedi.

CANER: “İŞÇİ ARKADAŞLARIMIZA YAKIŞIR BİR GECE OLDU”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ise düzenlenen gecenin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “

“İki yıl önce göreve geldiğimizin ilk yılında Allah bize şampiyonluk nasip etti. Bu sene de aynı yolda ilerliyoruz. İnşallah sonu hayırlı olur. Bu gece gerçekten işçi arkadaşlarımıza yakışır bir gece oldu. O yüzden Sayın Yusuf Başkanımıza, yönetimine, Erdemir çalışanlarına, teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, sağ olsun, var olsun. Ben kolay kolay kimseye haset etmem ama başkanıma gıpta ettim, size gıpta ettim, Türk Metal Sendikası üyelerine gıpta ettim, sağ olun, var olun” dedi.

 
BAŞKANLARA İMZALI FORMA

Yoğun katılımın olduğu gecede belediye başkanlarına Zonguldak Kömürspor forması hediye edildi. Üzerinde Futbolcuların imzasının bulunduğu formalar törenle Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, Alapl Belediye Başkanı Nuri Tekin’e ve Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a verildi.

SMS’LE DESTEK OLDULAR

Büyük bir geceye imza atan Yusuf Ziya Odaba, salondaki işçilerden Zonguldak Kömürspor adına düzenlenen SMS kampanyasına destek olmalarını söyledi.  Odabaş’ın  sözü üzerine telefonlarını çıkartan Erdemir çalışanları mesaj bölümüne ‘zkömürspor’ yazarak 8071’e gönderdiler.

Yusuf Ziya Odabaş, düzenlediği geceyle birlik ve beraberliğin en güzel örneğini verdi 

Gecenin ilerleyen saatlerinde Süleyman Caner ve futbolcular piste çıkarak stres attı