Merkez Hakem Kurulu (MHK)  tarafından geçtiğimiz ayda yapılan yazılı kural sınavından geçen klasmana aday 6 hakem ve  3 gözlemci mülakata katılacak.

Zonguldak İl Hakem Kurulu tarafından klasmana aday gösterilen hakemler ve gözlemciler, terfi alabilmek için yoğun bir sınav programından geçiyor. Kurulun 6’sı hakem 3’ü gözlemci 9 kişinin ismini Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) göndermesinin ardından, adaylar ilk olarak yazılı sınavdan geçmişti. Geçtiğimiz ayda Kocaeli’nde düzenlenen yazılı sınavda ter döken adayları şimdi mülakat bekliyor. 7’si hakem 3’ü gözlemci klasman adayları MHK tarafından 6 Haziran Cuma günü Kocaeli’nde yapılacak mülakata katılacak.

MÜLAKATA KATILACAK İSİMLER

Bölgesel hakemliğe aday gösterilen Emrah Asil Büyükyıldırım ve Hakan Ergin, Bölgesel Yardımcı hakemliğe aday gösterilen Hakan Kıran, Oğuz Gökmen, Oğuzhan Akça, Turgut Refik Çağlar ile aynı zamanda  Bölgesel Gözlemciliğe aday olan isimler Ahmet Acar, Kemal Övünç ve  Reşat Akçan Kocaeli’nde mülakattan geçecek. Yazılı sınav ve mülakat sonuçlarına göre değerlendirilecek isimler, MHK tarafından terfi alarak yeni sezonda Zonguldaklı klasman hakem ve gözlemcileri olarak görev alacaklar.

Pesen Ulusala aday

Zonguldak Bölgesi Bölgesel Gözlemci Erol Pesen, Ulusal gözlemciliği aday oldu. Pesen, 7 Haziran Cumartesi günü Kocaeli’nde yapılacak mülakatta yer alacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) 11’inci Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Erol Pesen terfi bekliyor. MHK tarafından ulusal gözlemciliğe aday gösterilen Erol Pesen, 7 Haziran Cumartesi günü yapılacak mülakata katılacak.

Zonguldak bölgesinden geçtiğimiz yıl İlkay Güner Ulusal Gözlemci olarak terfi etöişti. Erol Pesen’in klasman atlamasıyla birlikte bu sayı ikiye çıkmış olacak.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Erol Pesen, “Bu gelişmeler Zonguldak adına çok olumlu. Hakem camiası olarak başarılı birkaç yıl geçiriyoruz. Umarım bu böyle devam eder. Ulusal Gözlemci olarak terfi edersem, bir başka ulusal gözlemci İlkay hocamızla görev alacağız” dedi.

İLİMİZDEN  BÖLGESELE TEKLİF EDİLEN  HAKEM VE GÖZLEMCİLERİN MÜLAKATI   06.06.2014 TARİHİNDE  KOCAELİ İLİNDE 

SAAT: 09.00 YAPILACAKTIR. 

HAKEMLER :

1- EMRAH ASİL BÜYÜKYILDIRIM 

2- HAKAN  ERGİN 

YARDIMCI HAKEMLER : 

1-TURGUT REFİK ÇAĞLAR

2-OĞUZ GÖKMEN 

3-HAKAN KIRAN 

4-OĞUZHAN  AKÇA

GÖCLEMCİLER : 

1- KEMAL ÖVÜNÇ 

2-AHMET ACAR

3-REŞAT AKÇAN

BÖLGESEL  GÖZLEMCİLİKTEN    ULUSAL  GÖZLEMCİLİĞE     EROL PESEN  ÇAĞRILMIŞTIR. MÜLAKAT  07.06.2014  

TARİHİNDE  KOCAELİ İLİNDE  SAAT : 09.00  YAPILACAKTIR. 

NOT :  ADAY HAKEM KURSU AÇILMIŞTIR   02 HAZİRAN 2014 , 20.06.2014 TARİHLERİ ARASINDA  TFF nin  İNTERNET

SİTESİNDEN BAŞVURULAR  YAPILACAKTIR. GENÇ KARDEŞLERİMİZE DUYURULUR.