Hoca arayışlarını sürdüren Zonguldak Kömürspor’un gündemine Murat Yoldaş girdi

MURAT YOLDAŞ GÜNDEMDE

2’nci Lig takımı Zonguldak Kömürspor, teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertli takım,  geçtiğimiz sezon İnegölspor’u çalıştıran Murat Yoldaş’ın menajeriyle temasa geçti.  Yönetimin, 50 yaşındaki antrenör ile  görüşmeye sıcak baktığı  öğrenildi.

***********

TFF 2’nci Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da sıcak saatler yaşanıyor.  Henüz tam anlamıyla hoca ve transfer konularının üzerine yoğunlaşamayan kırmızı-lacivertli takım, özellikle teknik adam ile ilgili çalışmalarını sessiz ve derinden yürütüyor.

Zonguldak Kömürspor’da gündemin ilk sırasında teknik direktör konusu var.  Antrenör sorununu çözemeden transferde de sağlıklı hareket edemeyen kırmızı-lacivertli takım,  teknik adam konusunu çözecek. Bu kapsamda girişimleri olduğu öğrenilen Zonguldak Kömürspor yönetiminin bir isimle temasa geçeceği bilgisine ulaşıldı. En son 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’u çalıştıran Murat Yoldaş’ın menajeri  Zonguldak Kömürspor yönetimi ile temasa geçti. 50 yaşındaki teknik adam ile henüz temas kuramayan kırmızı-lacivertli yönetiminin, deneyimli çalıştırıcı ile kısa bir süre sonra görüşeceği öğrenildi.    Yönetimin Murat Yoldaş ile görüşmeye sıcak baktığı  ancak henüz karar aşamasında olduğu  gibi bilgisine ulaşıldı.

Eren ARSLANYILMAZ

 

İNEGÖLSPOR’DA PLAY-OFF’U KAÇIRDI

Zonguldak Kömürspor’un gündemine aldığı  50 yaşındaki teknik adam Murat Yoldaş, geçtiğimiz sezon 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden İnegölspor’u çalıştırdı. Sezon başında anlaştığı Bursa ekibiyle oldukça başarılı bir grafik çizen Yoldaş, Play-Off’u kıl payı kaçırdı.  34 maçta 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 yenilgi alan İnegölspor, sezonu 59 puanla 7’inci sırada bitirdi.   Bursa ekibi, 64 puanla 5’inci sıradaki Keçiörengücü ile arasında 5 puanlık fark  nedeniyle Play-Off oynayamadı

 

Petkimspor’da antrenörlüğe başladı

 

50 yaşındaki teknik adam Murat Yoldaş, 2002 yılında Petkimspor’da profesyonel takım antrenörü ve takım sorumlusu olarak göreve başladı. Ardından 2004 yılında Göztepe’de  antrenörlük yapan Yoldaş, sırasıyla Aydınspor, Beylerbeyi, Orhangazi Belediyespor, Aydınspor, Aydınspor 1923 ve son olarak İnegölspor’u çalıştırdı