MUSLU’DA ALAPLI BELEDİYESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Kozlu Belediyespor galibiyetiyle sezona hızlı bir giriş yapan Muslu Belediyespor, Alaplı Belediyespor maçını da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Yeni sezonu 5-1’lik Kozlu Belediyesporgalibiyetiyle açan Muslu Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alaplı Belediyespor maçına rotayı çevirdi. Antrenör Kerem Şenel yönetiminde kendi tesislerinde Alaplı Belediyespor hazırlıklarına başlayan Muslu Belediyespor, Alaplı Belediyespormaçını kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor. Bütün hazırlıklarını 3 puan üzerine koran Muslu Beledidyespor Alaplı maçını da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. 

‘’Hedefimiz ligde kalıcı olmak’’

Muslu Belediyespor antrenörü Kerem Şenel, hedeflerinin Alaplı Belediyespor maçını kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek olduğunu söyleyerek, ‘’Yeni sezon güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah bu hafta Alaplı Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. Bu ligde bütün maçlar bir birinden zor geçiyor. Bizde iyi bir takımız. Kimseye kolay lokma olmayacağız. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmak. Bunu başaracak kadromuzda var. İnşallah bu hafta Alaplı’yı da yenerek bu galibiyet serisi devam edecek’’dedi.

Emre Can BAYRAM