Kırmızı-lacivertli takım, ligin favori takımı Keçiören’i Turan Yılmaz’ın dublesiyle devirerek rakibinin iç sahada ki 6 maçlık yenilmezlik serisine son verdi

MÜTHİŞSİNİZ

 

 

Zonguldak Kömürspor Keçiörengücü gibi zor deplasmandan güle oynaya döndü… Kırmızı-lacivertli takım, 1-0 geriye düştüğü maçta 3 puana Turan Yılmaz’ın golleriyle uzandı. Müthiş bir galibiyete imza atan kırmızı-lacivertliler, galip gelmesi en zor deplasmandan 3 puanla dönerek üst üste 2’nci maçını kazandı.

 

*************************

Zonguldak Kömürspor,  bu sezon iç sahada yenilmeyen Keçiörengücüspor’u 90’da yıktı

 

 

Zonguldak Kömürspor, ligin iddialı takımı Keçiörengücüspor’u Başkent’te mağlup etti. 13’üncü haftada deplasmanda karşılaştığı Keçiören’i 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen kırmızı-lacivertli takım, müthiş bir zafere imza attı.

 Beyaz Grup’ta 13’üncü hafta Zonguldak Kömürspor için zorlu bir haftaydı. Rakip şampiyonluğun güçlü adayı Keçiörengücüspor’du… Üstelik Kırmızı-lacivertli takım,  iç sahada bu sezon yenilgi almayan  rakibine karşı deplasmanda oynadı. Tüm bu zorluklara rağmen sahada mücadele eden ve pes etmeyen Zonguldak Kömürspor, zorluk derecesi bir hayli yüksek maçta 3 puanı aldı.

Maça her iki takımda kontrollü başladı.  Rakibin gücünü bilerek deplasmanda nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynayan temsilcimiz, ilk yarıyı golsüz tamamladı.

İKİNCİ YARIDA TURAN SAHNE ALDI

Taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. İkinci yarıda işler değişti. Ev sahibi erken bulduğu golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 53’ü gösterdiğinde  Efe Can skoru ev sahibi lehine 1-0 yaptı. Bu gol Zonguldak Kömürspor’u ateşledi. Beraberlik arayan kırmızı-lacivertli takım, aradığını 64’te Turan Yılmaz ile buldu. Suskunluğunu bozan Turan, takımına önce beraberliği getirdi, sonrasında galibiyeti... Dakikalar  90’ı gösterdiğinde  yine sahneye çıkan Turan galibiyet golünü kaydetti: 1-2

 

 

Turan Keçiören’ patladı

Zonguldak Kömürsporlu Turan Yılmaz durdu durdu doğup büyüdüğü Ankara’nın takımı olan Keçiören’e patladı.  Bu sezon çok şeyler beklenen Turan Yılmaz, bu haftaya kadar suskunluğunu bozamamıştı.  64’te eşitliği getiren golü atarak siftah yapan Turan Yılmaz, 90’da ikinci golünü atarak maçın yıldızı oldu.

 

 

Büyük sevinç

Zorlu deplasmandan 3 puanla dönen Zonguldak Kömürspor’da büyük sevinç… Maça izlemeye giden onlarca taraftarına mutluluk yaşatan Zonguldak Kömürspor’da teknik heyet ve futbolcularda bir o kadar sevinç yaşadı.  Kırmızı-lacivertli takım, Maç sonu taraftarıyla bütünleşerek galibiyeti kutladı.

 

Eren ARSLANYILMAZ

Keçiörengücüspor: 1 Zonguldak Kömürspor: 2

STAT: Aktepe

HAKEMLER: Ali Şansalan **,  Mutlu Çiğdem **, Cankut Gönenç  ** 

KEÇİÖRENGÜCÜSPOR: Kıvanç Küçükkarış **, Mehmet Kuruoğlu **, Berat Satılmış **, Tarık Mayhoş ? (Dk.9 Veysel *), Kerem Gülbahar **, Hüseyin **, Mehmet **,  Efe Can Çölbekler  **,   Mustafa Kayabaşı  * (Dk. 78 Ayhan *), Timur Kosovalı (Dk.46  Coşkun*) Yıldıray Koçal   **

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR:  Osman Kurtuldu ***, Erdin. (Dk.83 Ali Temuz * Ercan ***, sefa ** (Dk.75 Furkan **), Batuhan ***,Turan Yılmaz ****, Mert ***, Suat **(Dk.60 Onur **), Okan ***, Hüseyin Yılmaz ***

GOLLER: Dk. 53 Efe Can (Keçiörengücüspor), Dk. 64-90 Turan Yılmaz (Zonguldak Kömürspor)

 

Toplu sonuçlar

Bucaspor-Nazilli Belediyespor: 1-1

Kocaeli Birlikspor-Amed Sportif: 1-0

Pendikspor-Hacettepespor: 1-0

Fethiyespor-Büyükçekmece : 1-0

Sivas Belediye-Kahramanmaraş: 2-1

Ofspor-Konya Anadolu Selçuklu: 0-1

Erzurumspor-Anadolu Üsküdar: 3-1

Fatih Karagümrük-İstanbulspor: 2-2