NE KADAR KOMBİNE O KADAR DESTEK

Zonguldak Kömürspor’a gelir elde etmek amacıyla geçtiğimiz hafta satışa sunulan 2018-2019 Futbol Sezonu kombine satışları devam ediyor. Başkan Süleyman Caner, kapı kapı dolaşarak kombine kart satışlarını sürdürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ki temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’a destek sağlanması amacı ile ilk etapta 5 bin adet bastırılan kombine kart satışları devam ediyor. Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, diğer projelerde olduğu gibi, kombine kart satışlarını da esnafları teker tekerziyaret ederek gerçekleştiriyor. 

Kombine kart satışları kapsamında dün Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner,Merkez’de ki  esnafları ziyaret ederek kombine kartı için destek istediEsnaflar Başkan Caner’i geri çevirmeyerek kombine kartı alarak Kömürspor’adestek verdi. Halk Manavı 2, Fırat Büfe 1, Nejat Kapkaç 1, Mustafa Yanık 1, Gülay AVM (İbrahim Gülay) 2, Sarıyer Börekçisi (Osman Ustaoğlu) 1, Mehmet Çelikel Lisesi Vakfı 3, Avukat Ertan Taşdelen ise 1 adet kombine kart alarak Zonguldak Kömürspor’a destek verdi. Kombine kart satışları sırasında spor kamuoyuna açıklamalarda bulunan Başkan Caner, “Kombine kart satışları için caddelerdeyiz. Sağ olsunlar esnafların yüzde 95’i bizi geri çevirmediler. Bunun için bize destek olan esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.  Amacımız Zonguldakspor’a yardım için çıkarılan kartları ne kadar çok satabilirsek o kadar çok kulübümüze maddi olarak katkı sağlayacaktır. İnşallah amacımıza ulaşırız’’diye konuştu. 

Emre Can BAYRAM