Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta 33. hafta maçında 11 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Gümüşhanespor'u Devrek İlçe Stadı'nda  konuk edecek olan temsilcimiz Zonguldak spor, bugün saat 12.00'da teknik adam Barış Şeref yönetiminde Fener Sentetik sahada gerçekleşen antrenmanda, oyuncular ısınma koşusunun ardından, kondisyon çalışması ve yarı sahada yaptığı çift kale maçla günü tamamladı.
Kırmızı-Lacivertli futbolcuların yapılan idmanda  hırslı olması gözlerden kaçmazken,  teknik adam  Barış Şeref, Gümüşhanespor maçının ne kadar önemli olduğunu oyuncularına sık sık söyleyerek hata yapmamaları konusunda sürekli uyarılarda bulundu. Zonguldakspor, Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek. 
Ligde oynadığı 30 maçta sadece 7 galibiyet, 9 berberlik ve 14 yenilgi alarak  30 puanla 12. sırada bulunan Zonguldakspor’un, küme düşme hattında bulunan takımlarla puan farkı 7 olması  nedeniyle henüz ligde kalmayı garantileyemedi.  Temsilcimiz, Pazar günü ne yapıp edip Gümüşhenspor’u yenerek rahat bir nefes alması beklenirken, alınacak bir yenilgi düşme tehlikesini ensesinde yaşayacak duruma gelecek.  


ZONGULDASPOR’U BİR BİRİNDEN ZORLU MAÇLAR BEKLİYOR


33. hafta maçında 23 puanla 17. sırada bulunan GÜMÜŞHANESPOR ile oynayacak. 
34. hafta maçında 52 puanla 4. sırada bulunan SARIYERSPOR ile oynayacak. 
35. hafta maçında namağlup olan ve 76 puanla lider olan MANİSA FK ile oynayacak. 
36. hafta maçında 49 puanla 6. sırada bulunan ÇORUM FK ile oynayacak.
37. hafta maçında 55 puanla 3. sırada bulunan KOCAELİSPOR ile oynayacak. 
38. hafta maçında 47 puanla 9. sırada bulunan AFYONSPOR ile oynayacak.