Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde hayata geçirdiği ‘Nerede Hareket Orada Bereket Projesi’ Zonguldak’ta yüzlerce sporseveri bir araya getirdi. Bakanlığın başlatmış olduğu etkinlik kapsamında yapılan yürüyüşlere Zonguldak’ta eklendi. Dün yapılan ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği yürüyüşe yüzlerce insan katıldı. İl Müdürlüğü bünyesindeki tüm spor branşlarının antrenörleri ve sporcuları da  öncülük etmek amaçlı dünkü yürüyüşte yerlerini aldılar.

Kızılay Kan Merkezi önünde başlayan ve amacı spor bilincini özellikle gençlere yaymak olan proje kapsamında yapılan yürüyüş, Valilik önünde son buldu.

Valilik önünde basın mensuplarına kponuk hakkında açıklamalar yapan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, “Kış etkinlikleri adı altında “Nerde Hareket Orada Bereket” Bakanlığımızdan gelen proje kapsamında yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Okulların yaz tatiline yaklaşması itibariyle yaz spor ektikleri planladık. Bunun hem tanıtımı anlamında sporcu, Antrenör ve temsilci arkadaşlarımızla yürüyüşümüzü gerçekleştirdik.

Buradaki amacımız spor etkinliklerini vatandaşlarımıza tanıtmak ve spor bilincini yaymak.

Yazın okulların kapanmasıyla spor yapmak isteyen herkesi bizimle etkinliklere katılmaya davet ediyoruz” dedi. Eren ARSLANYILMAZ