Geçtiğimiz yıl 3’üncü Lig’de mücadele eden Kilimli Belediyespor, dibi gördü. Geçen sene 3’üncü ligden küme düşen sarı-siyahlı takım, bu sezon ise Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek, Zonguldak yerel lige düştü.

Kilimli Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige dramatik bir şekilde veda etti. Geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan maçta Gebzespor’u 2-1 yenmesine rağmen, kümede kalma mücadelesi verdiği Kozlu Belediyespor’un kazanmasıyla küme düşmesi kesinleşen sarı-siyahlı takım, iyice dibe vurdu. Geçtiğimiz yıl 3’üncü Lig’den düşen sarı-siyahlı takım, Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig’de önümüzdeki sezon boy gösterecek.

 

2010-2011 sezonunda 9 yıllık profesyonel hasretine son vererek Bölgesel Amatör Lig’den 3’üncü lige yükselen Kilimli Belediyespor, ilk senesinde ligde kalmayı başarmış ancak, 2’nci sezonunda ise küme düşmüştü. 1 yıl sonra Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden sarı-siyahlı takım sezon başında mütevazi kadroyla yola çıkmıştı. İlk yarı itibariyle işlerin yolunda gitmediği Kilimli Belediyespor’da ikinci yarı oluşan yeni yönetim umuları yeşertti. Ara transfer döneminde kadroya katılan oyuncularla güçlenen Kilimli Belediyespor, küme düşme mücadelesi verdiği Kozlu Belediyespor ile bir ara 12 olan puan farkını son hafta 1’e kadara indirdi. Son maçta ise Gebzespor’u yense de Kozlu’nun kazanması sarı-siyahlı takımı küme düşürdü.

KELİMELER BOĞAZIMA DÜĞÜMLENİYOR

Son maçta Bölgesel Amatör Lige veda eden Kilimli Belediyespor’da Antrenör Selahattin Bayar, söylenecek fazla bir şeyin olmadığını belirterek, “12 puanlık farkı erittik. Son maça  1 puanlık farkla geldik. Amam olmadı. Söylenecek fazla bir şey yok. Kelimeler kifayetsiz  kalıyor. Kelimeler boğazıma düğümleniyor” dedi.